Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 29 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνάντηση με Κίρα το Δεκέμβρη που πέρασε. Την είχα συναντήσει ξανά στο παρελθόν και είχα ανεβάσει και κριτική αλλά θεωρώ πως την αδίκησα σε ότι αφορά την βαθμολογία στο πρόσωπο. Τότε της είχα δώσει 6, ίσως ήταν κουρασμένη ίσως εγώ κακόκεφος αλλά σε καμία περίπτωση αυτή η βαθμολογία δεν είναι αντιπροσωπευτική αυτού που θα αντικρίσετε μόλις την συναντήσετε. Η Κίρα είναι μια μιλφάρα που κάνει κεφάλια να γυρίζουν στο δρόμο. Έκτος από το όμορφο για την ηλικία της πρόσωπο έχει ένα πραγματικά πολύ όμορφο skinny κορμί, με όμορφα στήθη και ρώγες που ανταποκρίνονται στο γλύψιμο και είναι τεράστιες αναλογικά με τα υπόλοιπα. Πολύ όμορφα ανοιχτά μάτια που ανάλογα τον φωτισμό αλλάζουν μεταξύ πράσινου, μπλε και γκρί. Είναι χαμογελαστή, γεμάτη ενέργεια με πολύ καλά vibes. Όπως και την προηγούμενη φορά, ήταν καθαρή με καθαρά και περιποιημένα άκρα.

Στο σεξ είναι πολύ έμπειρη, η πίπα της είναι ιδιαίτερα τεχνική και περνάει από όλο το σύστημα. Βάζει την ενέργεια της σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας, έχει καλό eye contact και αντέχει και σε πολύ σκληρούς ρυθμούς. Αλλάξαμε πολλές στάσεις, σε όλες είχε πολύ καλή συμμετοχή, μου προσέφερε ένα λυσσαλέο cowgirl και είχε εμφανή διάθεση να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Πέρασα πολύ καλά και σίγουρα θα επαναλάβω. Είναι must για τους μιλφάκηδες της πόλης μας αλλά και για τους skinny lovers.
Τέλος θεωρώ πως η τιμή θα έπρεπε να είναι κάτω από τα 200, αλλά η κάθε κοπέλα έχει δικαίωμα να κοστολογεί τις υπηρεσίες όσο νομίζει...

Πληροφορίες Συνάντησης

Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
99
Πόντοι:
26.236
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mysterious, THV, John_282 και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιανουαρίου, 2025
οντως η τιμη πλεον πρεπει να πεσει.... δε πουλαει το 29... αλλα οκ δικαιωμα της αφου και παλι δε κλεινει μπουτι...

κατα την αποψη μου οκ εχει σπασει αρκετα ειδικα το προσωπο.... δε νομιζω οτι θα την κοιτουσα λογω ομορφιας οσο για το οτι ειναι σκιννι και βελουδινη...

την τελευταια φορα που πηγα (και ηταν προσφατα) μου ερχοταν μυρωδιες οταν την εστησα στα 4 και οντας ευαισθητος σε τετοιες περιπτωσεις (παραεχω ευαισθητη οσφρηση ειναι η αληθεια) ξενερωσα αλλα δεν ηθελα να της χαλασω το μουντ.....
review reaction 1 Johnny Red2
11 Ιανουαρίου, 2025
Σταθερή αξία Ναι!
review reaction 1 Johnny Red2
11 Ιανουαρίου, 2025
@kachaplias
Δεν ξέρω μήπως τη πέτυχα μετά από κάνα μποτοξάκι, γιατί την προηγούμενη φορά μου είχε φανεί τελείως σπασμένο το πρόσωπο. Μυρωδιές δεν εντόπισα, αλλά για να το λες είμαι σίγουρος είναι αλήθεια. Όσο για την τιμή συμφωνούμε απόλυτα, τα χρόνια πέρασαν, τα καθαρά εισοδήματα μας συρρικνώθηκαν αντί να αυξηθούν και πρέπει οι χρεώσεις να είναι ρεαλιστικές. Βέβαια από την άλλη, όταν έρχεται η κάθε μέτρια που δεν σταυρώνει πελάτη στις high class αγορές μας χρεώνει 200-250 και εμείς πάμε και τα δίνουμε, τι να σου κάνει και η Κίρα; Χτυπάει στο ψαχνό...
@xanthiforever Συμφωνώ απόλυτα, δεν χάνεις με ΚίραΝαι!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3