Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 10 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Η κοπέλα είναι μια κουκλίτσα πραγματική. Δείχνει ότι δεν το απολαμβάνει αλλά σε αυτό μπορεί να φταίω κι εγώ. Αν δεν πάτε πολύ καψουρεμένοι και δεν έχετε καιρό να πηδήξετε ίσως σας αφήσει λίγο κρύους από την άποψη ότι σας άφησε μια φαντασίωση ανικανοποίητη. Εγώ που πήγα χαλαρός και απλά σκότωνα 2 ωρίτσες και 700+ ευρώπουλα δεν έφυγα ενθουσιασμένος. Είναι μια κουκλίτσα αθώα και άβγαλτη αλλά μέχρι εκεί. Προτείνεται σε πιπινολάτρες. Κώλο είχα κανονίσει να πάρω και μόλις με είδε χαμηλά μου το ξέκοψε. Έμεινα με τη γλύκα. Περίεργα πράγματα... Στο ντούο που την πήρα με τη Σανέλ δεν ακουμπούσε η μια την άλλη και θέλανε 100 έξτρα ευρώ για να κάνουν λεσβιακό. Τι σας πλήρωσα και σας πήρα μαζί ρε κορίτσια.....? Μεγάλη απογοήτευση από την άποψη της φαντασίωσης του οργίου... Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση το ντουέτο συνεπώς. Έχε χάρη που γιόρταζα την προαγωγή μου και δεν τα κλαίω τα λεφτά μου. Επαναλαμβάνω πως έριξα πολύ καλο πήδημα που σε κάποιους σθναθλητές μπορεί και να ήταν ανεπανάληπτο. Για εμένα ήταν μέτριο προς καλό. Για τον τύπο που είχε κάτσει στο μπαλκόνι της απέναντι πολυκατοικίας μπορεί να ήταν και μοναδική εμπειρία να μας παίρνει μάτι...χαχαχα. Για τη Σανέλ θα γράψω ξεχωριστή κριτική γιατί είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 31, 2010
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
790
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν