Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 3 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καθαρή Δευτέρα και μετά τα θαλασσινά είπα να ανέβω στο κέντρο για λίγη γυμναστική.
Η Sindy είναι ένα νέο κορίτσι, που αν και το πρόσωπο μπορεί να σας αφήσει ανάμικτη εντύπωση, θα σας κερδίσει σίγουρα με το κορμί της. Ψηλότερη από όσο δηλώνεται (καταλαβαίνω να τους προσθέτουν ύψος - αλλά να τους κόβουν;), ίσως και με 1-2 κιλά παραπάνω, ξανθιά, μαυρισμένη με ξανθό χνούδι, υπέροχος κώλος. Μόνο αρνητικό τα πλαστικά βυζιά, με ορατές τις ουλές στο κάτω μέρος - πάντως με τρυφερές σαρκώδεις θηλές. Τα αγγλικά μέτρια με 'δύσκολη' προφορά.
Στην πράξη τώρα, όχι κάτι το εξαιρετικό. Ώρες-ώρες βγάζει μια αμηχανία και θέλει καθοδήγηση. Επίσης δείχνει επιφυλακτική στα πολλά φιλιά και γλύψιμο (εντάξει ήμουν κι αξύριστος). Έχει μια τάση να γαργαλιέται που μπορεί να σας ξενερώσει. Εγώ την πήρα στα γλυκά και μου ανταπέδωσε με καλή φροντίδα, δώρο cim (τυπικά είναι έξτρα), και έξτρα τεταρτάκι στο χαλαρό. Όλα αυτά εκτιμητέα, όταν έχεις πέσει σε άλλες που βάζουν ξυπνητήρι...
Συμπέρασμα...μια ευχάριστη ώρα αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι καλύπτει τις απαιτήσεις για 250ευρώ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 15, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν