Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 3 10
Citytours
11692
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Με το άνοιγμα της πόρτας μιά φιλικότατη ψηλή παθιάρικη/ψιλοπρόστυχη φάτσα με τεράστιους βύζους και ψηλή γλόμενα.Λίγα παραπάνω κιλά εξ όυ και η αντίστοιχη βαθμολογία. Τέλεια επικοινωνία με αρκετό χιούμορ. Μετά το σχετικό μπανάκι με περίμενε κολώντας μου πάνω μου τα big natural tits της/κοινώς τις βυζάρες της.Κατεβάζοντας τα εσώρουχά της αμέσως κατάλαβα το πόσο φτιαχνόταν χουφτώνοντας και χαιδεύοντας τα στήθη της με το ένα χέρι ενώ με τάλλο χουφτώνοντας τις τρυπούλες της.Και έγινε το έλα να δείς.Με ρίχνει στο κρεβάτι και με ξετσιμπόυκιασε.Τρελλή πίπα, υγρή με φτισίματα,και αρκετά βαθιά.Με είχε διεγείρει τόσο που τραβιόμουν συνεχώς γιά να κρατήσω περισσότερο.Τρελλό δικό μου χούφτωμα στις τέλειες βυζάρες τηςκαι με τ΄άλλο χέρι δακτύλιασμα στις τρυπόύλες της.Φτιαγμένη χωρίς να με ρωτήσει, σκουφάκι και καβαλάει με το στενό κουλούρι της , ξεκινώντας άγριο ανεβοκατέβασμα.Φωνές και σχεδόν γδαρσίματα (προσοχή σε παντρεμένους)και τέλειωμα μαζί. Με τέτοια παθιασμένη δίπλα μου ...που να ηρεμήσω.Ξανά δεύτερος γύρος με πίπες,τα πόδια στους ώμους που τρελενόταν και ξανά κουλούρι στο πλάι.Τελικά κάθησε πάνω μου χωρίς να με κοιτάζει και δούλευε μόνη την τρυπόυλα της όπως την πάθιαζε.Με απογείωσε,με τέλειωσε συμπαίκτες. Τρίτος γύρος με τρελλή πίπα και παραλίγο το έμφραγμα ...αστειεύομαι άν και +45ντάρης ών.Με έκανε να αισθανθώ 20 άρης και ότι συμμετείχα σε ότι πιό τρελλό φαντασιώνεται ένας άνδρας. Πραγματικά την ευχαρίστησα γιά αυτό και με αφόπλισε με την ειλικρίνειά της δηλώνοντας ότι και αυτή το ευχαριστήθηκε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 16, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν