Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 2 10
Citytours
5817
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Πολυ καθυστερημενη κριτικη για Λιλου, λογω δουλειας και χαλασμενου υπολογιστη . Ετσι να υπαρχει, για οταν ξαναρθει η κοπελα.
Εκλεισα για μιση ωρα, παλι καλα.
Ξενοδοχειο στους Αμπελοκηπους, μετριο το δωματιο, φρικη το μπανιο , τα νερα γινονται ποταμι. Η καημενη συμμαζευε το δωματιο σαν τρελλη.
Εμφανισιακα ειναι ψηλη, με πανεμορφα ποδια, τελεια ασιατικα χαρακτηριστικα. Βυζι 0, ή -1, οποτε σε οποιους αρεσει το μεγαλο στηθος, ας μην διαβασουν παρακατω.
Φιλια με γλωσσα, αφηστε το καλυτερα, ισα που ακουμπουσε τα χειλη. Καλη πιπα, και παμε στο σεξ. Ωχ εδω, βαχ εκει, τον εχεις μεγαλο, υπεφερε, τη λυπηθηκε η ψυχη μου. Να πω οτι ηταν καμα μικροκαμωμενη, παει στο διαολο. Αλλα η κοπελα ειναι ψηλη. Δεν εννοω οτι εχει παχακια, εχει τελειο σωμα, ειδικα κωλο και ποδια.
Γενικα λοιπον, υπηρεσιες Μεταξουργειου (εκει εχω περασει και καλυτερα).
Συστηνεται μονο για την εμπειρια και το εκπληκτικο της προσωπο που ειναι ο,τι πιο κοντινο σε Κορεατισσα!
Α η ηλικια της ειναι λεει 18, οντως δειχνει μικρη, εως 20 θα την εκανα.
Μην κανετε τη μαλακια και κλεισετε πανω απο μιση ωρα. Για 150 ευρω, και παλι τα κλαιω, αλλα μιας και πολλοι εδω μεσα εχουν βοηθησει με κριτικες, ειπα να βοηθησω κι εγω.
Αυτα.
Εκλεισα για μιση ωρα, παλι καλα.
Ξενοδοχειο στους Αμπελοκηπους, μετριο το δωματιο, φρικη το μπανιο , τα νερα γινονται ποταμι. Η καημενη συμμαζευε το δωματιο σαν τρελλη.
Εμφανισιακα ειναι ψηλη, με πανεμορφα ποδια, τελεια ασιατικα χαρακτηριστικα. Βυζι 0, ή -1, οποτε σε οποιους αρεσει το μεγαλο στηθος, ας μην διαβασουν παρακατω.
Φιλια με γλωσσα, αφηστε το καλυτερα, ισα που ακουμπουσε τα χειλη. Καλη πιπα, και παμε στο σεξ. Ωχ εδω, βαχ εκει, τον εχεις μεγαλο, υπεφερε, τη λυπηθηκε η ψυχη μου. Να πω οτι ηταν καμα μικροκαμωμενη, παει στο διαολο. Αλλα η κοπελα ειναι ψηλη. Δεν εννοω οτι εχει παχακια, εχει τελειο σωμα, ειδικα κωλο και ποδια.
Γενικα λοιπον, υπηρεσιες Μεταξουργειου (εκει εχω περασει και καλυτερα).
Συστηνεται μονο για την εμπειρια και το εκπληκτικο της προσωπο που ειναι ο,τι πιο κοντινο σε Κορεατισσα!
Α η ηλικια της ειναι λεει 18, οντως δειχνει μικρη, εως 20 θα την εκανα.
Μην κανετε τη μαλακια και κλεισετε πανω απο μιση ωρα. Για 150 ευρω, και παλι τα κλαιω, αλλα μιας και πολλοι εδω μεσα εχουν βοηθησει με κριτικες, ειπα να βοηθησω κι εγω.
Αυτα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 28, 2010
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς