Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 5 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Θα ειμαι συντομος, μιας και οι κοπελες εχουν ηδη τερματισει - αδοξα - το τουρ στην πολη μας... Εξ'αλλου οι συναγωνιστες που εχουν ηδη γραψει για αυτες, συγκαταλέγονται στους πιο αξιοπιστους, ακριβεις, αλλα και πιο "λογοτεχνες" του φορουμ... Η κριτικη θα γινει copy-paste και για τις δυο.
Κατ'αρχας ηθελα να συναντησω μονο Dolce για 2 ωρες, η Emily μου φαινοταν - και ειναι - πολυ αδυνατη για τα γουστα μου... Η απαντηση απο το εϊτζενσι ηταν οτι ειναι φουλλυ μπουκντ μεχρι αργα... Στελνω νεο sms για Emily, σκεφτομενος οτι εχω πολυ μικρες πιθανοτητες, αφου αν ηταν ελευθερη, θα μου την προτεινε ο εϊτζεντ... Τελικα ηταν ελευθερη και κλεινω για 1 ωρα. Λιγο πριν ξεκινησω λαμβανω μηνυμα οτι ειναι και η μελαχρινη αβεϊλαμπλ και να διαλεξω. Γατος ο τυπος, προφανως τσεκαρε τα αρχεια του και διαπιστωσε οτι εχω παρει για τριο τα 2 τελευταια "ζευγαρια" που εχει φερει... Η ντριπλα του επιασε 100% αφου το επομενο μου μηνυμα ηταν "μπουκ δεμ του αουαρς μποουθ"...
Συναντηση λοιπον σε λουξ ξενοδοχειο, αλλα το δωματιο πολυ μικρο για τριολε... Οι γκομενες λιγο σφιγμενες στην αρχη, ομως εμενα μου ειχε βγει μια διαθεση για χαβαλε, ισως απο το κακως ακυρωθεν γκολ της Φραϊμπουργκ μια ωριτσα πριν, που μου ειχε αποφερει ενα σεβαστο ποσο που δεν δικαιουμουν... Αρχιζω λοιπον δειλα δειλα τον χαβαλε, για Βιλνιους, Παλανγκα κλπ., για ενα κλαμπ που μου αρεσε στο Βιλνιους και μου ειπαν οτι ειναι για gays, μπορει να ειχανε πιει και κανενα γαρο, γιατι ειχανε ξεκαρδιστει στα γελια! Παραγγελνω και το ουισκακι μου, -Πιειτε κοριτσια κερναω, - Δεν πινουμε αλκοολ...
Πριν ερθει το ποτο, μου εχει γινει πυραυλος, οταν τσεκαρω καλυτερα τι φορανε... μπεϊμπυ ντολλ με καλτσες ψηλες, καλυπταν ολοκληρο το μπουτι... γενικα μου εβγαζαν μια εικονα λολιτας η οποια με φτιαχνει...
Βγαινοντας απο το μπανιο, τις βρισκω στο κρεββατι να εχουνε πλακωθει στα μπαλαμουτια... Μεσα κι εγω, δεν ηξερα τι να πρωτοχουφτωσω και πού να τον πρωτοχωσω! Ριχνω και κατι σφαλιαριτσες αναγνωριστικες στην ξανθια, "αν θες να με χτυπησεις και λιγο πιο δυνατα, δεν θα με πειραζε", μου λεει!
Για να μην πολυλογω, το 1ο ημιχρόνιο (Καρουλιας) ηταν πολυ καλο, αργησα πολυ να χυσω, παρα το οτι αρχικα, ετσι οπως ημουν νομιζα πως ουτε που θα προλαβω να τον χωσω!
Το διαλειμμα ηταν αρκετα ενδιαφερον, ειχα διαβασει οτι θα μεινουν αρκετες μερες, αλλα δεν θυμομουν ακριβως, και επειδη ηθελα πραγματι να τις ξαναδω, ρωτησα ποτε φευγουνε... Μαλλον Δευτερα, μου απαντανε. Τους λεω οτι στο site του πρακτορειου εχει αλλη ημερομηνια και μου απαντανε οτι οντως θα καθοντουσαν περισσοτερο, αλλα θα φυγουνε λογω κακης συμπεριφορας καποιων πελατων! Ωπα, λεω, εχει ψωμι η συζητηση...
-Δηλαδη, τι εγινε ρε κοριτσια??
-Emily: να, ηρθαν καποιοι παλιοχαρακτηρες και ζητησαν S&M και παραλιγο να μου κανουνε ζημια!
-Α, πολυ ωραια, δεν ειχα παρατηρησει οτι στις υπηρεσιες σου συμπεριλαμβανεται αναλ!!!
-Οχι, δεν συμπεριλαμβανεται!
-Τοτε πώς??...
-Εγινε συμφωνια με το πρακτορειο...
-Συγνωμη, για να καταλαβω... Σε πηρε καποια στιγμη ο πρακτορας και σε υποχρεωσε να δεχτεις anal και S&M, ενω ηξερε οτι εσυ δεν θελεις??
-Οχι ακριβως...
-Προφανως συμφωνησες σε αυτο που σου προτεινε...
-Ναι, αλλα δεν περιμενα...
-Μισο λεπτο και συγνωμη που σε διακοπτω... Δεν γνωριζεις οτι αυτα τα πραγματα, ναι μεν αποφερουν καποια εξτρα χρηματα, αλλα ειναι και λιγακι επικινδυνα??
Τελος παντως, οπως ειπα, ειχα πολυ καλη διαθεση, την ξαναγυρισα την κουβεντα στο χαβαλε - μωρακι μου συγνωμη, αλλα εχω καυλωσει πολυ που σε φανταζομαι αναμεσα σ'αυτα τα κτηνη - και η γκομενα μου ειπε οτι "εσεις οι ελληνες, δεν ξερετε να γαματε κωλο και γι'αυτο το λογο διακοπτουμε το τουρ προωρα και δεν ξαναρχομαι"!!!
Προσβληθηκα μεν, ηθελα πολυ να της δειξω ποσο τρυφεροι ειμαστε ως λαος οταν τον χωνουμε σε κωλαρακια σαν το δικο της, ομως δεν ηθελα να χαλαστω, απεμενε μια ολοκληρη ωρα και της απαντησα οτι δεν μπορει να κρινει απο τοσο μικρο δειγμα, οτι βιαζεται να βγαλει συμπερασματα και οτι ειμαι σιγουρος, οτι οταν γυρισει στην πατριδα και σκεφτει λιγο πιο ψυχραιμα τα πραγματα, αφου γιανει ο κωλος της, θα αναθεωρησει τις αποψεις της, κατι που ευχομαι εγω αλλα και πολλοι ακομα συναγωνιστες...
Γενικα ηταν ενα πολυ ευχαριστο δυωρο, με πολυ γελιο και καλο σεχ, η Emily μαλλον ειναι νυμφο, πρεπει να εχυσε πανω απο 10 φορες! Στην αρχη ημουν σιγουρος οτι προσποιειται, αλλα μετα που το σκεφτηκα, δεν εβρισκα νοημα για μια βιζιτα να προσποιηθει τοσες φορες... αντε 1-2 για να σε ανεβασει...
Η Dolce ειναι πιο ωραιο μωρο στα δικα μου τα ματια, καλυτερα πιασιματα και πιο γλυκο προσωπακι, αλλα και πιο low profile... Η μια συμπληρωνει την αλλη, γι'αυτο και ειναι πολυ καλες ως διδυμο...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 22, 2010
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
800
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν