Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 5 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Νομίζω ότι αυτή την φορά θα είμαι σύντομος μιας και έχουν γράψει πριν από μένα αξιόλογοι και έγκυροι «συναγωνιστές», απλώς θα τους επιβεβαιώσω.
Την είχα σταμπάρει και ευχαριστώ τον φίλο που έδιωξε τις επιφυλάξεις μου…
Πολύ καλή συνεννόηση με το πρακτορείο.
Η Emily είναι πιτσιρίκα από την Λετονία, μέτριο ύψος με πολύ ωραίο γυμνασμένο σώμα, σφικτό κωλαράκι, μικρά βυζάκια.
Πρόσωπο ένα κλικ πιο κάτω από το σώμα, όχι πολύ όμορφο απλώς καλό με ωραία μάτια, περίπου ότι βλέπετε στις φωτογραφίες.
Πολύ sexy εμφάνιση στην υποδοχή με ψηλοτάκουνα και μαύρες κάλτσες μέχρι την μέση του μηρού.
Πολύ έξυπνο κορίτσι με καλά αγγλικά, ευχάριστο, με χαμόγελο και διάθεση κοριτσιού που βρίσκεται σε πενταήμερη στη Ρόδο.
Καταπληκτικά φιλιά στο ξεκίνημα, πίπα όχι κάτι εξαιρετικό αλλά καλούτσικη με προθυμία και διάθεση όταν ζητούσα κάτι, μου άρεσε και το 69 με το θεσπέσιο κωλαράκι της πρώτο πλάνο.
Συμμετοχή στο sex που πλησιάζει το άριστα, παρόλο το νεαρό της ηλικίας είναι πολύ έμπειρη, πολλές στάσεις και ξάπλα και όρθια και το μωρό γούσταρε τρελά.
Νομίζω ότι έχει γεννηθεί για αυτό, αποχή από το sex πρέπει να κάνει με την συχνότητα που την κάνει και ο «πρόεδρος»: σχεδόν ποτέ δηλαδή…
Anal δεν προσφέρεται, δοκίμασα άλλωστε δεν το «διαφημίζει» κιόλας, για όσους αρκούν όλα τα υπόλοιπα κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι μια πολύ καλή πρόταση.
Όπως ξέρετε δεν είμαστε σε περίοδο «παχιών αγελάδων» να σκορπάμε αβέρτα τα 250αρια και δεν βαριέσαι αύριο θα μας κάτσει κάτι άλλο καλύτερο…
Σήμερα με τις αγελάδες να έχουν μπει στο πρόγραμμα του Gilli Diet τα λεφτά πρέπει να τα δίνουμε σε κορίτσια που σε σέβονται, τα δουλεύουν και τα αξίζουν, η Emily λοιπόν είναι μια τέτοια περίπτωση…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 21, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν