Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 11 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Αν και όπως ειπώθηκε δε σκοπεύει να επιστρέψει Ελλάδα παρά μόνο για διακοπές κι ελπίζοντας ότι θα αλλάξει άποψη θέλω να προσθέσω κι εγώ τη δική μου εμπειρία που δε θα μπορούσε παρά να είναι σύμφωνη με τους προλαλήσαντες. Η Dolce, αποτελεί μακράν ό,τι καλύτερο έχω δει και δοκιμάσει στο χώρο. Μια όμορφη νεαρή και πολύ φρέσκια παρουσία κι ένας τίγρης στο κρεβάτι. Θα συμφωνήσω με το συνάδελφο Geopa ότι στην πραγματικότητα είναι καλύτερη από τις φωτογραφίες, με μικρά χειλάκια, κορμί λαμπάδα, βυζάκι μετρίου διαμετρήματος, αλλά στητό και φυσικό. Κωλαράκι τουρλωτό και απίστευτα απαλό δέρμα!

Μόλις βγήκα από το μπάνιο δέχτηκα αμέσως επίθεση με γλωσσόφιλα τα οποία γουστάρει τρελά.Η πίπα της μάλλον βελτιώθηκε σε σχέση με τους προηγούμενους και ήταν πολύ καλή, αλλά σίγουρα χρειάζεται ακόμα δουλειά. Όταν έφτασα χαμηλά αντίκρισα ένα καλοσχηματισμένο, καθαρό, υγρό και μυρωδάτο μουνάκι χάνεσαι όταν το κοιτάς και δεν σου κάνει με τίποτα καρδιά να σταματήσεις να το γλύφεις.

Στο κυρίως πιάτο, παίρνει αρκετές πρωτοβουλίες με εναλλαγές στάσεων, αλλά δεν ξεκολλάει τα χείλη της από τα δικά σου σε όποια στάση και αν την έχεις. Σου δείχνει με όλους τους τρόπους ότι γουστάρει ότι και να κάνεις, με κινήσεις και πνιχτά αλλά αισθησιακά βογκητά. Στα τέσσερα είναι απίστευτη η θέα, αλλά το ίδιο και με τα πόδια στους ώμους που χάνεσαι στα μάτια της.

Στο διάλειμμα η συνεννόηση ήταν με καλά αγγλικά κι έμαθα αρκετά, όπως θέλει να γίνει τραγουδίστρια και μου έβαλε να ακούσω και ένα τραγούδι της Tina Turner που το τραγουδούσε η ίδια στη γλώσσα της. Αρχικά ήταν αρκετά μαζεμένη και με αρκετά παράπονα για την αλλαγή ξενοδοχείου, αλλά σιγά σιγά χαλάρωσε.

Θεωρώ, μετά και από το λόγο της πρόωρης αναχώρησής, αλλά και γενικότερα της συμπεριφορά της, ότι είναι αποκλειστικά για GFE καταστάσεις και θα σε κάνει να περάσεις απίστευτα, αφού ότι δείξεις ότι θέλεις στο χαρίζει απλόχερα. Ελπίζω να αναθεωρήσει και να επιστρέψει κι όχι μόνο για διακοπές.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 22, 2010
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί