Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 9 10
Citytours
32577
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Συνάντηση σε ωραίο ξενοδοχείο, σχετικά εύκολα αυτή τη φορά με 2 sms.Πολύ όμορφη κοπέλα με χαρακτηριστικά Ρωσίδας από Βλαδιβοστοκ μιά ομορφιά που προσωπικά με τρελλαίνει.ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ειναι εντελώς προσωπικά,όπως συμπεριφερόμαστε στις κοπέλες είναι κάτι το ιδιαίτερο που μπορεί να εξηπυρετουν το μηχανισμό του σεξ αλλά έχουν τις ιδιαιτερότητες τους...ΑΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και ο καθείς κρίνεται από τη γραφή του.Ας μη ξεχνάμε το πρότυπο άνδρα χειριστή ...το Ζορμπά, που γιά όλες τις γυναίκες είχε να πεί μιά καλή κουβέντα και αυτές το ανταπέδιδαν με το παραπάνω.Ας το δοκιμάσουν μερικοί έμπειροι,μερικοί γνώστεςτων πάντων ...και θα καλυτερέψει η ζωή τους.Αυτά γιατί έχω εκνευριστεί με μερικά γραφόμενα.
Επανερχόμενος με την Alena κουκλάρα,κορμάρα,ομορφα χείλια,όμορφο σιλικονάτο στήθος που δεν με πείραξε (δεν με πείραξε).Τρελή περιποίηση με όμορφη κουβεντούλα.Η κοπέλα αυτή έχει υπόστρωμα, νομίζω γιά long meetings.Ειναι η πρώτη φορά που δεν ζήτησα κουλούρι γιατί ευχαριστήθηκα την όλη συνάντηση που ...μου διέφυγε. Μήπως είναι καλύτερα να δουλεύουμε με τις κοπέλες χωρίς άγχος;
Επανερχόμενος με την Alena κουκλάρα,κορμάρα,ομορφα χείλια,όμορφο σιλικονάτο στήθος που δεν με πείραξε (δεν με πείραξε).Τρελή περιποίηση με όμορφη κουβεντούλα.Η κοπέλα αυτή έχει υπόστρωμα, νομίζω γιά long meetings.Ειναι η πρώτη φορά που δεν ζήτησα κουλούρι γιατί ευχαριστήθηκα την όλη συνάντηση που ...μου διέφυγε. Μήπως είναι καλύτερα να δουλεύουμε με τις κοπέλες χωρίς άγχος;
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 08, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν