Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Όταν πήγα στο συγκεκριμένο αγγελούδι γιατί μόνο αγγελούδι μπορώ να χαρακτηρίσω ένα 28χρονο κορίτσι το οποιό από κοντά δεν δείχνει πάνω από 21.... (αν δεν έβλεπα πασπορτ δεν θα το πίστευα)

Ματάρες που σε κοιτάνε σαν να σου λένε δείξε μου πως μπορείς να με γαμίσεις.. Φυσικότατο σωματάκι με 2άρι στήθος φυσικό και αυτό και χνουδάκι σε όλο το σώμα σχεδόν που είχε υφή νεογένητου.. Συνήθως δεν γλύφω πολύ αλλά στη συγκεκριμένη δεν κρατήθηκα.

Τώρα απο σέρβις.. Ένα καθαρά gfe γκομενάκι που όταν το χειριστείς σωστά βυθίζοντας το κοντάρι σου μέσα στο στενότατο και πραγματικά μοσχομυριστό μουνάκι του θα σου εμφανίσει ελάχιστα στοιχεία PSE εντελώς αυθόρμητα καθώς της αρέσει το σεξ πραγματικά και καυλώνει.... Το πρόσωπό της την ώρα της πράξης παίρνει πραγματικά μορφασμούς ευχαρίστησης και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ για να μπορεί να προσποιηθεί καθώς όταν στο δεύτερο γύρω κατάλαβα το μουνάκι της να στεγνώνει μου είπε να σταματήσω και να την χύσω.

Μού είπε οτί δεν έχει σχεδόν καθόλου δουλειά και πραγματικά απόρισα. Πάντως με λίγα λόγια δεν συστήνεται για αποκλειστίκα pse καταστάσεις καθώς δεν ήταν τότε ακόμα τόσο επαγγελματίας ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στις ορέξεις πραγματικά κάποιου που πάει για να ΓΑΜΙΣΕΙ με κεφαλαία γράμματα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Critis
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
6
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού