Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 5 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η συναντηση εγινε στο χωρο της κοπελας, σε ξενοδοχειο επι της Συγγρου.Η συννενοηση με το πρακτορειο αμεση και ξεκαθαρη, χωρις πολλα-πολλα.Το δωματιο και χωρος γενικα μια χαρα. Καταρχας, να πω πως οι φωτο ειναι ακριβεις, αλλα η κοπελα στη πραγματικοτητα εχει πολυ πιο γλυκο προσωπο. Ειναι λιγο πιο κοντουλα αποτι περιμενα, αλλα αυτο ηταν + για μενα. Σωμα σφιχτο, χωρις ατελειες, αψογο δερμα και προσωπο. Γενικα ειναι μια παρα πολυ ομορφη και γλυκια υπαρξη που σε υποδεχεται με χαμογελο. Σε αυτο το κομματι λοιπον, 10 με τονο για μενα, ηταν ακριβως ο τυπος μου, αψογο slim σωματακι, γλυκο προσωπο και ουτε πολυ ψηλη.
Η κοπελα δε μιλαει πολυ καλα αγγλικα, οποτε αποφυγετε δυσκολες εκφρασεις κ λεξεις, βασικα πραγματα και θα γινει δουλεια ;)
Στο ζουμι τωρα, ειναι πολυ προθυμη και διαθεσιμη να κανει ο,τι της ζητησεις (εκτος απο anal φυσικα). Σε ο,τι δοκιμασαμε, ειχε πολυ καλη συμμετοχη και γενικα πολλη ενεργεια και θετικο attitude. Στα συν της, η εξαιρετικη πιπα, πολυ βαθια και υγρη, ισως απο τις καλυτερες που μου εχουν τυχει. Καθως και οταν ειναι ontop, εκει τα δινει ολα, πολυ ενταση, φαινεται οτι το γουσταρει αυτο που κανει αν και κουραζοταν σχετικα γρηγορα. Γενικα της αρεσαν στασεις ειτε με τον αλλον απο πανω η πισωκολλητο, αλλα οταν ηταν αυτη απο πανω ηταν απ τα καλυτερα ever. Η συνευρεση κρατησε μια ωρα με μικρα διαλειματα οπου ειχε τη διαθεση να μιλησει και γενικα ειναι πολυ ευχαριστη και με humor. Αρκετα GFE φαση, με χαδια και φιλια.Το τελειωμα ηταν στο στομα (τα φτυνει) οπου παραδοξως δε με χρεωσε εξτρα-δε ξερω γιατι.Πραγματικα δε μπορω να βρω κατι αρνητικο για τη συγκεκριμενη κοπελα, αν μπορουσα θα την επαιρνα και για 2η ωρα. Σιγουρα προτεινεται ανεπιφυλακτα, κυριως λογω εμφανισης και πολυ γλυκιας-ευχαριστης συμπεριφορας.Δεν ειναι για πολλες αγριαδες, αν της φερθεις ομορφα και γλυκα, θα τα δωσει ολα, αν αρχισεις αγριαδες και ζοριλικια ξενερωνει και τσιναει λιγο, απ'οσο διαπιστωσα τουλαχιστον.
Για καθαρα GFE φασεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 25, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
zardoz
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
8 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
830
Πόντοι:
371
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 delipas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού