Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 8 10
Citytours
12716
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πρώτη κριτική άρα δύσκολη.Πάντα είχα στο μυαλό μου που βρίσκονται τόσα λεφτά για ct καθότι προσπαθώντας στο παρελθόν να κλείσω δεν εύρισκα ενώ δεν υπήρχαν κριτικές.Δηλαδή πολλοί πηδάνε λίγοι γράφουν.Ευχαριστώ λοιπόν τους προηγούμενους για τα κατατοπιστικά και εύστοχα σχόλια.Λοιπόν η κοπέλλα φιλική χαμογελαστή έξω καρδιά.Δωμάτιο καθαρό φωτεινό όπως και η ίδια καθαρή με τις κρέμες της.Λίγο διστακτική στην αρχή μετά απόλυτα ανοιχτή.Είπε 28 και την πιστεύω και ψυχολόγος στην Μόσχα.Σώμα νεανικό σφικτό ποπούδι άψογο καθόλου κυτταρίτιδα,βυζάκι μικρό και ευαίσθητο.Μαλλιά όπως φωτο, μάλλον βαμμένα ,πρόσωπο το ίδιο μάτια ωραία μικρά λεπτά χείλη δόντια άψογα ..του γιατρού.Στον αγώνα παίρνει μπρός γρήγορα ,με πάθος που ανεβαίνει ,φωνάζει χτυπιέται γουργουρίζει κάνει σπασμούς δυνατούς το χέρι μου πλατσούρισε ,τα σεντόνια κ.λ.π..Πραγματικά δεν περίμενα τέτοια κορύφωση και κόμπλαρα με την φασαρία τα υγρά και τους σπασμούς της .Χύνει μόνο έτσι ,μου είπε (γλώσσα-χέρι).Συνεννόηση λίγα αγγλικά orgasm!orgasm! ούγκ! πολλά ρώσικα λίγα ελληνικά (έχει και λεξικό)αλλά προσπαθεί.Επίθεση από την πλευρά της λοιπόν με άψογη πίπα ''άχερη'' με σάλια ματιές και πλήρεις βυθίσεις στό όργανο (πού το βάζει)και χέρι στο σφικτό ποπούδι.Τέλος γύρου στο στέρνο οριακά στήθος.Ντούς τσιγάρο 2-3 μαλακιούλες και β΄ γύρος ξανά επίθεση απο αυτή φιλιά και στο εργαλείο.Τράβηξα μαλλιά δεν γκρίνιαξε μετά σκούφος με στόμα και αγώνας.Συμμετέχει και βγάζει ωραίες φωνούλες και κραυγές και κουμαντάρεται εύκολα .Στο DOGGIE ωραία θέα κοιτούσα την καθαρή πάνω τρυπούλα ...δάκτυλο ,έδειχνε σφιχτή-σφικτή και αναρωτιόμουν πώς κάνει anal.Mε την σκέψη αυτή πάει και ο β γύρος ο χρόνος στο 70''.Ντούς και υπόλοιπο 15' λέω να ντυθώ μπάαα!! απαντά.ΟΚ ξανά κλαρίνο deep αλλά μόλις φόρεσε το condom κάτω ο παίχτης.Έτσι είπα next time ,με τα πολλά το κατάλαβε και με άφησε ήσυχο.Άλλη φορά θα φάω φουντούκια και μέλι.Φιλάκια και στο καλό μου είπε!Ελπίζω να βοήθησα !!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ Ν΄ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 02, 2010
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών