Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 8 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μετά το απερίγραπτο duo με Alex και Dolce ο πήχης εκτοξεύτηκε (χρωστάω κριτική)...οι προσδοκίες λοιπόν μάλλον ως μάταιες διαφαίνονταν. Το εγχείρημα ετόλμησα και να που δικαιώθηκα. Πρόκειται για ένα μανιτζέβελο καβλοράπανο που γουργουρίζει σα γνήσια καβλόγατα που την έχεις απομονώσει καιρό από τους κεραμιδόγατους! Η πούτσα είναι η λατρεία της και το δούλεμα της κλειτορίδας της, την κάνει να σπαρταράει σα πελαγίσια τσιπούρα που μόλις απαγκίστρωσες. Ντοκτορά στη πίπα με κινήσεις latin, δεν αφήνει σημείο χωρίς γλύψιμο κι όταν στον κάνει turbo σε παρασέρνει στον οίστρο της ηδονής.
Συλλεκτικό κομμάτι που οι ξύπνιοι δε πρέπει να χάσουν καθώς και την εμφάνιση έχει, για τη θηλυκότητα ούτε λόγος, και το σπορ το ζει κυριολεκτικά. Αν ασχοληθείς τρυφερά μαζί της θα σου ανταποδώσει πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεσαι. Δε πιστεύω να λειτούργησε μόνο με μένα έτσι.
Τό'χει και στο δίνει. Κορμάκι λεπτό και εύκαμπτο με απίθανο πωπούδι και βυζάκι μικρό που μαρτυρά τα χρόνια της αλλά έχει άμεση απόκριση στον ερεθισμό. Μούτρο πονηρό μοιάζει με την καβλόγατα που προανέφερα....
Αλλά και ένας χαρακτήρας, έξω καρδιά, χαμόγελο, τσαχπινιά κι όλα αυτά χωρίς να σκαμπάζει γρι από Αγγλικά! Θέλει να σου πεί πολλά κι έχει ένα περιοδικό-μεταφραστή και με τα σχετικά νοήματα τα καταφέρνει. Ούτως ή άλλως, σου μένει περισσότερος αγωνιστικός χρόνος.
Εύγε και στο πρακτορείο με την απλότητα και ευγένεια που μας αντιμετωπίζει.
Φαίνεται τελικά πως σε περίοδο τεράστιας κρίσης για τη χώρα, θα υπάρξουν "λαχεία" όπως η Nastia και ας βοηθάμε ο ένας τους υπόλοιπους με ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ κριτικές, για να μη κλαίμε τελικά τα δυσεύρετα πλέον ευρουδάκια μας.
Να περνάτε καλά....

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
191
Likes:
12.313
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού