Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 22 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ανιχνευτικη συνάντηση επιφυλάξης με το ρουμανικό πολυμηχάνημα...

Συνενόηση εύκολη. Συνάντηση σε ιδιωτικό διαμέρισμα. Ξέρω ότι κάνει ντουο με φίλη της και στο αναφέρει ώστε αν ενδιαφέρεσαι να ενδώσεις, επίσης είναι και για φετίχ καταστάσεις.

Δεν φιλάει ούτε σταυρωτά και κρίμα γιατί έχει φοβερά χείλη!!!!
Σχετικά καλό στήθος αν και έχει περιθώριο βελτίωσης. Πισινός να θες να τον φας. Νύχια περιποιημένα. Πετιτ τούμπανο μωρό.... Μιλάει ελληνικά και πάει στους ρυθμούς σου...

Εύκολη ανόρθωση με το φοβερό της στοματικό αν και σύντομο σε διάρκεια.... Καβαλήμα για ζέσταμα και γύρισμα στα τέσσερα...

Κάποια στιγμή θα πεσει επανάληψη....

Ο χαρακτήρας και ή διάθεση της είναι άλλη περίπτωση... Εγώ πάντως μια χαρά πέρασα....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2024
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
tsigkoleletos
Ενεργό Μέλος
17
Πόντοι:
506
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, doc_lin, noelon και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Αυγούστου, 2024
150 για 30 λεπτα χωρις φιλι, και τελιωμα στο λαστιχο και το λες καλο?

Ημαρτον ρε φίλε!
review reaction 1 Leviathan, Random User 123, mallias20
18 Αυγούστου, 2024
Πιο βλαχαδερη βιζιτα πεθαίνεις . Από ντύσιμο , ομιλία και πολλά αλλα . Πριν καμία δεκαριά χρόνια την είχα δει κ ξενέρωσα άπειρα . Και γθα το Ρουμάνα αμφιβάλλω από καταυλισμό μου έκανε .
review reaction 1 Leviathan, Random User 123, mallias20
18 Αυγούστου, 2024
Συνάδελφε και γαμώ τις βαθμολογίες. Δηλαδή αν σου ξεκολαγε τη μασέλα από τα φιλιά, την πηδουσες αεροπλανικά και σου ρουφαγε τα φλόκια μέχρι να βγάλεις αίμα από τη μάνικα τί θα έβαζες;
review reaction 1 Leviathan, Random User 123, bigmountain και 1 ακόμα μέλος
19 Αυγούστου, 2024
Συγνώμη που έχει αγγελία;
19 Αυγούστου, 2024
Για τον Μαλλιά. Θα έγραφα περισσότερα και διθυράμβους αν μου τα έκανε αυτά αλλά έγραψα για γαμήσι ένα τυπικο μισάωρου. Οι βαθμολογίες είναι υποκειμενικές. Εγώ πχ βαθμολογω την εμφάνιση σύμφωνα με το ποσό κοντά είναι στις φωτογραφίες της στην αγγελία....
Δέκα στην εμφάνιση σημαίνει ότι είναι ακριβώς αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες και όχι ότι είδες την μις κόσμος.

Εγώ έκανα ένα απλό τιμιο γαμήσι και αφού πήρα όσα ήθελα βάζω θετικό βαθμό, αναφέροντας όμως ότι δεν έκανε αεροπλάνικα και ούτε μου ρούφηξε την μασελα....

Δεν έβαλα τελειώμα στο λάστιχο τύπε. Επίσης σε αφήνει στο στόμα να τελειώσεις αν επιθυμείς...

Σύμφωνα με τις κριτικές των περισσότερων τόσο εδώ όσο και στην αγγελία της πέρασα καλύτερα... Λες να την πέτυχα σε καλό φεγγάρι?
19 Αυγούστου, 2024
150 για 30' λεπτά είναι ληστεία ιδιαίτερα χώρις φιλιά. Η ένσταση μου είναι ο βαθμός στο vfm. Δηλαδή η ώρα πόσο θα πήγαινε για υπηρεσία μπουρδέλου
23 Αυγούστου, 2024
Είναι γνωστό ότι δεν φιλάει τύπε.
Την αξία την καθορίζει και ή εμφάνιση ή οποία είναι καυλωτικη και οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρει πχ τελείωμα στο στόμα χωρίς έξτρα .... Μπορεί να χάνει στο φίλι αλλά ποια άλλη τα παίρνει χωρίς έξτρα ???

Επίσης αν και δεν ψωνίσα τέτοιες υπηρεσίες ή συγκεκριμένη προσφέρει δωρεάν και ποδολαγνεια και στραπον που πάλι όλες τα έχουν αυτά έξτρα.... Τα οποία αν τα πάρεις όλα μαζί σε μια βασική θα σου βγουν πάνω από 250 την ωρα...

Περί ορέξεως λοιπόν. Εγώ μπορεί να τα βλέπω διαφορετικά από εσένα. Το δέχομαι. Οπως διαφορετικά τα βλέπει και ο μαλλιας που είναι πιο παλιά καραβάνα ...

Υποκειμενικό είναι το ζήτημα. Υποκειμενικά και τα γούστα και το τι περιμένει ο καθένας από την εκάστοτε κοπέλα...

Δεν λέω ότι είναι λίγα και τα 150. Αλλά δεν το κάνω και σύστημα. Αν το κλαμπ είχε καλύτερες επιλογές αυτό το διάστημα θα προτιμούσα ώρα στο κλαμπ...
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7