Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 6 10
Citytours
9165
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
4.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
ελπιζω να το διαβασουν το κειμενο αυτο πελατες που θελουν να προστατευτουν απο παραπλανητικα προφιλ κοριτσιων που θελουν να το παιξουν για ακριβα γουστα.ονομαζομαι αντρεας και κατεβαινω αθηνα 3 φορες τον μηνα για επαγγελματικες υποχρεωσεις.ειμαι 45χρονων και πρωτη φορα γραφω σχόλια κατα κοριτσιου η egency.ειμαι πελατης παρα πολυ καιρο και εχω να πω οτι το κοριτσι δεν ειχε σχεση με της φωτο της..2.αργησε στο ραντεβου 50λεπτα χωρις να ζητησει συγγνωμη.3 εδιχνε κοριτσι που τιν κυνηγανε παρα για κοριτσι τετοιας δουλειας.4στην αρχη νομισα οτι εστειλε το γραφειο αλλο κοριτσι απο την εμφανηση της.περνω στο γραφειο και μου λενε οτι ειναι το κοριτσι στιν φωτο.μπαινω στο ιντερνετ εκεινη την ωρα και για να ξαναδω της φωτο μαζι της και οντως καμια σχεσ με το κοριτσι....παρα να την διωξω την κρατησα για να μην την πληγωσω γιατι φαινοταν στεναχωρημενη...κακως!!!!!!οπως ηταν η εμφανηση της ετσι ηταν και το σερβις της....τι να πω??παρακαλω οπως τετοια egency να διαγραφονται γιατι κανουν κακο στο συνολο...ευχαριστω..
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!