Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 12 10
Citytours
19879
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Την συγκεκριμένη την ειχα γνωρισει ως Geisha πριν λιγες βδομαδες και σε αυτην την επισκεψη μου θα αναφερθω.. ( Προσέξτε την ημερομηνία )
http://www.bourdela.tv/content/view/2698/1/
Τωρα βλεπω πως ξαναήρθε με άλλο όνομα ανεβάζοντας λιγο το κασέ της…
Εμφανισιακα η κοπελα είναι ψηλή με μετριο πρόσωπο και στήθος αρκετα μαλακό…
Δεν παίρνει πρωτοβουλίες αλλα δεν λεει όχι σε τιποτα και ένα από τα προτερήματα της είναι πως δέχεται cim με κατάποση κοιτωντας σε στα μάτια…
Εχει ωραια χειλάκια για gfe κατάσταση αλλα το στόμα της εχει ένα θεμα με την οσμή του τσιγάρου που δεν παραλείπει να ανάψει με την πρωτη ευκαιρία…
Επειδή την προηγούμενη φορα ειχε γινει ένα θεμα με το τσιγάρο σε ρωτα αν εχεις πρόβλημα να καπνίσει αλλα το προβλημα παραμένει με την κακοσμία…
Είναι ακούραστη στο σφυροκόπημα και βγαζει ωραιες προσποιητές κραυγες ειδικα όταν σε βλεπει να τελειώνεις οπου η κραυγη της αν και ψεύτικη είναι αρκετα καυλωτικη.
Σχετικα με το θεμα καθαριότητα εχω και εγω έναν ενδοιασμό…
Σε αυτό το θεμα μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα και προσωπικά αν και λάτρεις του γλειψίματος δεν θα το επιχειρούσα στην συγκεκριμένη…
Τα 150 ευρω που ζητούσε ηταν πολύ καλη περίπτωση …
Επίσης καλη περιπτωση είναι και τα 180 που ζητα τωρα αν και δεν καταλαβα γιατι ανέβηκε η ταριφα…
Χριστουγεννιάτικο δωρο;;
http://www.bourdela.tv/content/view/2698/1/
Τωρα βλεπω πως ξαναήρθε με άλλο όνομα ανεβάζοντας λιγο το κασέ της…
Εμφανισιακα η κοπελα είναι ψηλή με μετριο πρόσωπο και στήθος αρκετα μαλακό…
Δεν παίρνει πρωτοβουλίες αλλα δεν λεει όχι σε τιποτα και ένα από τα προτερήματα της είναι πως δέχεται cim με κατάποση κοιτωντας σε στα μάτια…
Εχει ωραια χειλάκια για gfe κατάσταση αλλα το στόμα της εχει ένα θεμα με την οσμή του τσιγάρου που δεν παραλείπει να ανάψει με την πρωτη ευκαιρία…
Επειδή την προηγούμενη φορα ειχε γινει ένα θεμα με το τσιγάρο σε ρωτα αν εχεις πρόβλημα να καπνίσει αλλα το προβλημα παραμένει με την κακοσμία…
Είναι ακούραστη στο σφυροκόπημα και βγαζει ωραιες προσποιητές κραυγες ειδικα όταν σε βλεπει να τελειώνεις οπου η κραυγη της αν και ψεύτικη είναι αρκετα καυλωτικη.
Σχετικα με το θεμα καθαριότητα εχω και εγω έναν ενδοιασμό…
Σε αυτό το θεμα μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα και προσωπικά αν και λάτρεις του γλειψίματος δεν θα το επιχειρούσα στην συγκεκριμένη…
Τα 150 ευρω που ζητούσε ηταν πολύ καλη περίπτωση …
Επίσης καλη περιπτωση είναι και τα 180 που ζητα τωρα αν και δεν καταλαβα γιατι ανέβηκε η ταριφα…
Χριστουγεννιάτικο δωρο;;
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 20, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή