Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 75 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αν και η συμπαθέστατη Σύνθια, μόνιμη κάτοικος Ελλάδας πλέον, πρέπει να είναι στο κουρμπέτι γύρω στα 15 τουλάχιστον έτη, εγώ την έχω δει 2-3 φορές αποκλειστικά την τελευταία διετία, δηλαδή στη φάση της ωριμότητάς της (είναι ήδη 39-40). Οι κριτικές των συναγωνιστών λίγο-πολύ τα λένε όλα. Πάνω από όλα, είναι καταπληκτικός χαρακτήρας και ευγενέστατος άνθρωπος, για τα δικά μου γούστα απολύτως ερωτεύσιμη. Εσωστρεφής και ντροπαλή στην αρχή, μόλις "ξεκλειδώσει" νομίζεις πως την ξέρεις για χρόνια και αισθάνεσαι πάρα πολύ άνετα μαζί της. Σπασμένο κάπως πρόσωπο με στενά χείλια (ίσως το αδύνατο σημείο της) αλλά όμορφα και εκφραστικά μάτια. Υπέροχο και φυσικό κορμί που αντέχει σκληρή χρήση και δε λέει όχι πουθενά. Παθιασμένη για σεξ χωρίς αύριο, έχει γεννηθεί για να γαμιέται. Όχι μόνο δε θα σε αφήσει ποτέ ανικανοποίητο, αλλά συνεχώς θα σε ρωτάει τι (άλλο) θέλεις. Σημειωτέον δεν κάνει πολλές συναντήσεις, οπότε διατηρεί στο έπακρο την αντοχή και την ορμή της. Πραγματικά κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στο ερωτικό μου ρόστερ και ήδη σκέφτομαι να την ξαναδώ μετά από κάμποσο καιρό, αν θυμάμαι καλά από το Μάιο του 2023. Θα τη γ... πολύ δυνατά, όπως της αρέσει! Ναι, υπάρχουν κάπως φθηνότερες και σαφώς πιο νεανικές επιλογές, ιδίως ουρανόμορφες Σλάβες από την πρώην ΕΣΣΔ, αλλά η σιτεμένη Ουγγαρέζα μας έχει κάτι το ιδιαίτερο, να μην πω μοναδικό.... Συνιστάται ανεπιφύλακτα σε σοβαρούς παίκτες

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 01, 2023
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
170
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
BILL THE KID
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι: