Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.4 2 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

2.0
Εμφάνιση (σώμα)

1.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Δυστυχώς όταν η πόρτα άνοιξε απογοητεύτηκα καθώς την συγκεκριμένη στιγμή που έπιασα το κινητό στο χέρι είχα στο νού μου να πήδήξω μιά κυριά με καμπύλες αλλά αντίκρυσα μια γλυκιά χοντρούλα που δεν είναι καθόλου του γούστου μου φυσικά πόσο μάλλον όταν παίρνει 250...

Δεν θέλω να μπώ σε λεπτομέριες γιατί πραγματικά έβαζε τα δυνατά της να με κάνει να νιώσω βασιλιάς είτε με γλύψιμο από κορυφή έως τα νύχια είτε με ρουφήγματα στο λαιμό είτε με τρίψιμο του μουνιού της μέσα στη μάπα μου αλλά όσο να ναι το μάτι μου δεν μπορούσε να απομακρυνθεί από το λίπος και τις τριπλοκοιλιές που κάλλιστα το φωτοσοπ έχει εξαφανίσει από τις φωτογραφίες...

Η κοπέλα είναι επιοικώς θεόχοντρή και κοντή και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται 250ευρώ όσο καλή και να ήταν στο πρόγραμμα που μου έδωσε απλόχειρα...

Αντε τις στατολογήσαμε όλες επειδή έχουμε φτιάξει μια ιστοσελίδα διάσημη με καλή διαφήμιση και τις πασάρουμε στον κόσμο με το μάξιμουμ της επεξεργασιάς ρε αφεντικά του ges???

Δεν θέλω να την κάψω την κοπέλα (αν και τώρα με την κρίση μάλλον έχει ήδη καεί μόνη της αν δεν έχει χάσει καμια 10αριά κιλά και βάλε) ούτε εσάς καθώς κατά διαστήματα έχετε πολύ αξιαγάμητα εργαλεία αλλά στη συγκεκριμένη το παρακάνατε με το φοτοσόπ!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Critis
Νέο Μέλος
34
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική