Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 7 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Δεν θα μακρηγορήσω καθώς θα συμφωνήσω κυρίως με τον Kerios αλλά και τον Αναπλ. Πρόεδρο Fantom που η βαθμολογία του είναι κάπως χαμηλή αλλά τα σχόλια του –on the point.
H βαθμολογία μου σε ορισμένους τομείς σίγουρα θα ήταν καλύτερη αλλά λόγω των κανόνων μένει εκεί ..

Αρχικά - Δεν την ήξερα πριν ώστε να πω αν πήρε κιλά η όχι. Νομίζω για τα δικά μου γούστα (υποκειμενικό) το σώμα της είναι όπως πρέπει – σφιχτό – αρκετά γυμνασμένο –δεν μετράς τα πλευρά!!-με ωραίες αναλογίες.

Πεταχτό και παρά πολύ σφιχτό κωλαράκι –από τα λίγα .. Anal δεν ζήτησα-επειδή δεν με πολυενδιαφέρει.

Και πράγματι η Κατρίν είναι περισσότερο για GFE καταστάσεις και όποιος ψάχνει κάτι πιο δυνατό ίσως να μην το βρεί!! Εκεί θα συμφωνήσουμε για τις πιο σκληρές κριτικές!
Το πρόσωπο είναι όλα τα λεφτά – Υπέροχα μάτια που όταν σε κοιτάνε- σε οποιαδήποτε φάση σε μαγνητίζουν – Το ξέρει βέβαια το κοριτσάκι και τα χρησιμοποιεί αναλόγως…
Service καλό – καλή πίπα (όχι τρομερή), θέλει και κάποια κατεύθυνση, αλλά μπαίνει στο νόημα γρήγορα. Προτιμάει να είναι από πάνω και το απολαμβάνει. Στα τέσσερα το σφιχτό κωλαράκι είναι μαγεία !!

Φαίνεται όμως κουρασμένη και στο τέλος ήθελα να καθίσουμε παραπάνω και δυσανασχέτησε (ειλικρινά μου φάνηκε) όταν ήρθε το μήνυμα παρά 10 για καπάκι άλλη συνάντηση.

Η ώρα πέρασε ευχάριστα – ιδανικά θα ήταν το διωράκι ώρα μαζί της μιας και ταίριαξε η χημεία μας.

Θα τελειώσω με το σχόλιο του συναγωνιστή - Προτείνετε ανεπιφύλακτα για GFE καταστάσεις είναι πραγματικά ιδανική σε αυτό τον τομέα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 07, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών