Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 7 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η Μητρόπολις ποτέ δεν έμαθε ότι Σούπερμαν και Clark Kent ήταν το ίδιο πρόσωπο, αλλά στα ct από τον Νοέμβριο ξέρουμε ότι Katrin και Mila είναι ένα και το αυτό…
Αυτός είναι και ο λόγος που πήγα, την είχα δει πριν 8 μήνες και είχα περάσει καλά, με την ευκαιρία λοιπόν που θα ήμουν εκεί κοντά μιας και γιόρταζε φίλος μου και δεν είχα και πολλές επιλογές για σήμερα κανονίζω τρίτη πολωνή στην σειρά.
Τώρα με 3 σερί 3 Πολωνικές ντάμες έχω Three of a kind, με ένα ρώσικο duo αύριο που μου σφύριξαν και έχω κατά νου μπορώ να κάνω φουλ πολωνικής ντάμας με ρωσίδες (Full House), εκτός αν πάρω αύριο την Emily και κάνω Καρέ πολωνικής ντάμας (Four of a kind), θα δούμε…
Το ότι οι φωτογραφίες πιο πάνω είναι φουλ στην φωτοσοπιά το ήξερα, αρκεί να δείτε τις φωτογραφιες στο παλιό της profile σαν Mila και θα καταλάβετε, μόνο τα μάτια έχουν μείνει ίδια, έχουν φτιάξει άλλη κοπέλα.
Αφού όμως ήξερα το κορίτσι , λέω εντάξει μια χαρά θα είμαστε…
Υποδοχή sexy με ημιδιάφανο underwear μαύρα εσώρουχα, κάλτσες μέχρι την μέση του μηρού και ψηλοτάκουνα, ωραία ήταν αυτά αν και θα προτιμούσα ντύσιμο κανονικό στην υποδοχή.
Πάντως θα πρέπει να πω ότι έχει βάλει 2-3 κιλά από αυτό που θυμόμουν 8 μήνες πριν, για μένα τότε ήταν πιο sexy και είχα γράψει πολύ κοντά στις φωτογραφίες, τώρα σε σχέση με τις νέες φωτοσοπιασμένες απέχει λίγο, είναι όμως «σφιχτή» και σχετικά γυμνασμένη.
Κατά τα άλλα όπως τα είχαμε πει, ηλικιακά γύρω στα 24, μέτριο ύψος, μεγαλούτσικα σιλικονούχα βυζιά, απαλό δέρμα με 2 τατουάζ, ένα χαμηλά στο εφηβαίο και ένα στην πλάτη.
Το πεταχτό στρογγυλό κωλαράκι «γέμισε» λίγο και αυτό, ότι πρέπει τώρα για αυτούς που γουστάρουν να χουφτώνουν καλά όταν η γυναίκα είναι στα τέσσερα.
Όμορφα μάτια και καλά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο αλλά ένα κλικ κάτω από τότε μιας και «χάθηκαν» ορισμένες «γωνίες»…
Στο service τώρα δυστυχώς δεν πέρασα τόσο καλά, δεν έχει πια την φρεσκάδα που είχε τότε και το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι προσπαθεί να κάνει τα απολύτως απαραίτητα.
Φιλάκια καλούτσικα με γλώσσα και χαϊδεματάκια.
Πίπα απλά καλή με το χεράκι πάντως «εκεί» και αναγκαζόμουν να το τραβώ όπως την πρώτη φορά.
Χωρίς το πάθος που θυμόμουν η συμμετοχή της στο sex, απλώς ικανοποιητική αλλά όταν έσπρωχνα λίγο παραπάνω θυμόταν να αλλάξει στάση.
Την έβαλα από πάνω και ήταν πιο ορεξάτη καθώς έλεγχε τον ρυθμό και την διείσδυση και φαινόταν ικανοποιημένη, μέχρι που της είπα για κώλο.
Tο anal το είχα προπληρώσει αλλά όπως και την πρώτη φορά όταν ήρθε η ώρα αρνήθηκε, αυτήν την φορά επέμενα με αποτέλεσμα να ψιλομαλώσουμε και να απαιτήσω να μου φέρει πίσω τα 70€ που τα είχε «εξαφανίσει».
Να μην σας κουράζω την έβαλα στα 4 και την «έσπρωξα» μέχρι να την χύσω στο πρόσωπο μιας και «τα’χα πάρει».
Όταν βγήκα από το ντους είχε αφήσει τα 70€ δίπλα στα ρούχα μου, ζήτησε συγγνώμη, αλλά παρόλη την συμπάθεια που της είχα μπήκε στην μαύρη μου λίστα.
Αν δεν μπορείς μην το γράφεις στις προσφερόμενες υπηρεσίες, μην υπόσχεσαι και ότι αρπάξεις…
Όταν κάτι επαναλαμβάνεται δεν είναι σύμπτωση, δυο φορές σε μένα και σε 3 φορές σε φίλους μου που έστειλα έκανε την «πάπια».
Όταν ντυνόμουν μου έλεγε για την ζωή της γενικά, για τα tour στο Παρίσι και το Μιλάνο, πολύ βαριεστημένη και απογοητευμένη μου φάνηκε.
Έχω την εντύπωση ότι στου 8 αυτούς μήνες τράβηξε τόση κούραση που δεν είχε τραβήξει ο Λαυρέντης Διανέλος στον κήπο του Τσαγανέα, πως τα το πω δεν ξέρω, μάλλον θα πω ότι όπως αποδείχτηκε:
“She doesn’t have the guts to do this job”.
Στην πρώτη μου κριτική σαν Mila είχα κλείσει ως εξής:
«Έχει τύχει να διαβάσω ορισμένες φορές από «συναγωνιστές» την λέξη «σιγουράκι»,
πιστεύω ότι είναι τέτοια περίπτωση για ένα καλό gfe, όσο μπορεί βέβαια κάνεις να χρησιμοποιήσει την λέξη σίγουρο, γιατί και τον Τιτανικό τον είχαν «σίγουρο» ότι θα μπει στο λιμάνι την Νέας Υόρκης αλλά «βρέθηκε» στα βάθη του ατλαντικού.»
Λυπάμαι αλλά το «σιγουράκι» μπάζει νερά τώρα αν θα αντέξει θα φανεί δεν θα κάνω πρόβλεψη, ο Νοστράδαμος δεν κινδυνεύει από μένα…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 06, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών