Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 7 10
Citytours
9844
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Έχοντας κλείσει την Αντζελα κ δέκα λεπτά πριν φτάσω στο χοτέλ πέφτει sms από Linda ότι sorry πρέπει να το αναβάλουμε γιατί το κορίτσι είναι ακόμα στο bus από αεροδρόμιο. Αφού “ακουσε” το ευαγγέλιο της Κυριακής, πήγα στο plan B –ονόματι KATRIN. Είχα κ στο μυαλό μου τις θετικές κριτικές οπότε…το κάνα το λάθος.
Ανοίγει η πόρτα κ βλέπω ένα τεμάχιο 1,5 φορά αυτού που βλέπετε στις φωτός. Ναι περίπου έτσι είναι (δηλαδή ξανθιά, μέτριο πρόσωπο χωρίς κάτι ξεχωριστό, καλό πλαστικό βύζο) αλλά από την άλλη είναι πιο «εύσωμη» να το πω κομψά. Εγώ θα έβαζα τουλάχιστον 7-10 κιλά παραπάνω. Ειδικά ο λόκος. Ο οποίος βέβαια είχε και μία καλή ιδιότητα: ήταν μεν μεγάλος (αυτός ο μικρός που βλέπετε στις φωτος? Εεε καμία σχέση) αλλά σφιχτός, αυτό που εγώ λέω «χτύπαγες χωρίς επίστροφή».
Από υπηρεσίες: λόγω του προηγούμενου που τον τίμησε δεν έδινε κώλο – 1 φορά την ημέρα κ μέγεθος μεγάλο κ άλλα τέτοια φτηνά… κ ας ήμουν το 2ο meeting. Πίπα μέτρια, αλλαγές πολλές, στησίματα καλά αλλά από την άλλη κ τίποτα ιδιαίτερο.
Συμπερασματικά θεωρώ τα 250 πολλά λεφτά, μα πάρα πολλά για το όλο πακέτο.
Ανοίγει η πόρτα κ βλέπω ένα τεμάχιο 1,5 φορά αυτού που βλέπετε στις φωτός. Ναι περίπου έτσι είναι (δηλαδή ξανθιά, μέτριο πρόσωπο χωρίς κάτι ξεχωριστό, καλό πλαστικό βύζο) αλλά από την άλλη είναι πιο «εύσωμη» να το πω κομψά. Εγώ θα έβαζα τουλάχιστον 7-10 κιλά παραπάνω. Ειδικά ο λόκος. Ο οποίος βέβαια είχε και μία καλή ιδιότητα: ήταν μεν μεγάλος (αυτός ο μικρός που βλέπετε στις φωτος? Εεε καμία σχέση) αλλά σφιχτός, αυτό που εγώ λέω «χτύπαγες χωρίς επίστροφή».
Από υπηρεσίες: λόγω του προηγούμενου που τον τίμησε δεν έδινε κώλο – 1 φορά την ημέρα κ μέγεθος μεγάλο κ άλλα τέτοια φτηνά… κ ας ήμουν το 2ο meeting. Πίπα μέτρια, αλλαγές πολλές, στησίματα καλά αλλά από την άλλη κ τίποτα ιδιαίτερο.
Συμπερασματικά θεωρώ τα 250 πολλά λεφτά, μα πάρα πολλά για το όλο πακέτο.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 04, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών