Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 4 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ήμουν ο πρώτος της και μάλιστα το ζήτησα και το πρακτορείο το κανόνισε για εμένα. Είναι η πρώτη μου κριτική αλλά όχι το πρώτο τουριστικό μου ραντεβού. Το κοριτσάκι είναι χάλια μαύρα. Μην πάει κανείς σας να το επισκεφθεί. Δεν αξίζει. Αφήστε με μόνο μου να το χαίρομαι συνέχεια μέχρι να φύγει. Δε θέλω να τη μοιραστώ με κανέναν. Έμεινα άφωνος όταν την είδα (είναι πιπινάκι λες και βγήκε μόλις από το σχολείο). Είναι 20 ετών και είναι ένα φρεσκότατο πλάσμα με αγαθότητα που σε αφήνει αμήχανο αλλά ταυτόχρονα σου βγάζει και ζωώδη ένστικτα στην πορεία. Τελειώνει μαζί σου (μόνο 1 φορά, δεν την κατάφερα παραπάνω) και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες (πως να χωρέσεις σωλήνα αποχέτευσης σε καπάκι στυλό;) δεν το έβαλε κάτω με τίποτα. Ούτε λιπαντικό, ούτε τίποτα. Το έφτυνε και προσπαθούσε. Όταν κατάφερα να μπώ από την πίσω πόρτα, έμεινε άφωνη και με κοίταγε στα μάτια λες και της έσκιζα τον κ...όσμο στα 2. Όσο πόναγε, τόσο εγώ τρελαινόμουν κι ένοιωθα βασιλιάς της. Έκανε τα παντα για να με κάνει να περάσω τέλεια. Η αλήθεια είναι πως της έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Ήμουν ευγενικός, υπομονετικός, πεντακάθαρος, καλοντυμένος και δεν απείχαμε και τόσο στην ηλικία (δεν της αρέσουν οι μεγάλοι). Στον πρώτο γύρο τέλειωσα στο στόμα της γιατί πέθανα από καύλα με το σκουλαρικάκι στη γλώσσα της. Η πίπα της είναι ακαταμάχητη. Φτυσίματα, γλυψίματα, δαγκώματα κλπ. Είχα ζητήσει να είναι ντυμένη με εσώρουχα και παπούτσια. Μέσα σε 10 λεπτά που την καμάρωνα ήμουν πάλι έτοιμος. Ο δεύτερος γύρος έγινε στο απίστευτα στενό κωλαράκι της. Είναι σα μωρό απείραχτο. Δεν ξέρω πως έγινε πορνοστάρ αυτό το κοριτσάκι. Τη λάτρεψα κι έφυγα μαγεμένος, ικανοποιημένος! Επειδή είναι η πρώτη μου κριτική δεν μπορώ να της βάλω 10 σε όλα. 1 παρατήρηση μόνο. Έχουν μάθει όλες οι τουρίστριες και βάζουν στο νινί τους ένα σφουγγάρι μέσα και είναι εντελώς ξενέρωμα. Της το σχολίασα και το έβγαλε αμέσως. Το κορίτσι είναι άγγελος και σατανάς μαζί. Μπορώ άνετα να πω ότι μετά από τα 2 τελευτιά μου ct αυτή την εβδομάδα, το Σάββατο με την Angelika Black και σήμερα (24/11/2009) με τη Laura King, έχω κλείσει! Δεν νομίζω ότι μπορεί τίποτα να ξεπεράσει την εμπειρία που έζησα. Επιμένω...κανείς σας να μην κλείσει με τη Laura King ραντεβού. Τη θέλω μόνο δική μου. Αύριο πάω να πάρω δάνει για να την κλείσω όλη την εβδομάδα. Δεν είμαι υπερβολικός. Έχω δοκιμάσει ουκ ολίγες γυναίκες και αυτή είναι στα top 3 ever. Αν με άφηνε το σύστημα θα της έβαζα μόνο 10 (για τα δικά μου γούστα). Μου αρέσουν οι μικρές και αθώες. Επίσης η κοπέλα είναι το λιγότερο κουκλάρα. Το καλύτερο είναι ότι δεν το αντιλαμβάνεται πόσο όμορφη είναι και δεν είναι καθόλου ψωνισμένη. Μακάρι να έρχεται συχνά στη χώρα μας. Επιμένω...μακριά τα χέρια σας και ότιδήποτε άλλο από τη Laura. Είναι δική μου. Κλείνω τώρα ραντεβού για αύριο κιόλας. Το πρακτορείο παραδίδει μαθήματα επαγγελματισμού.
And now something in English, both for Sandra and Laura to understand...
This is my first review and unfortunately I cannot give you all straight 10. You deserve 10 though and please dont book with anybody else. I want to be with you all the time baby. You are innocent and beautiful but at the same time an unsurpassed professional with talents beyond cold sex. You are an entertainer, a company, an inspiration and the best reason to stay single (or even get divorced). Thanks for a wonderful time and I will do my best to help you with the Greek SIM card. I hope you have a wonderful time in Athens and if your schedule permits you should go out and enjoy our beautiful city. Please also keep me posted when you will be around again. I cannot afford to miss any opportunity to meet with you again. To sum up everything, you are the best. What you do is not business. You open the door to paradise for all your clients. That service is priceless. Thank you and hope to see you again very very soon! Petros p.s. Sandra you are the best. Other agancies should follow your lead! Thanks

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 24, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
600
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών