Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 14 10Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Λοιπόν την κοπέλα την συνάντησα μετα απο προτροπή ενός φίλου απο to site που μου την πρότεινε. Η κοπέλα έχει πολύ ωραία βυζιά όπως φαίνονται στην φωτο και ωραίο κόλο .Ειναι στο στύλ των βορείων γυναικών δηλαδή ενω ο κόλος της είναι ωραίος, ειναι μεγάλος, έχει μεγάλη λεκάνη, καθώς και τα πόδια είναι λίγο χοντρά. Η 4η φωτο ειναι η πιο αντιπροσωπευτική για το σώμα της .
Στο sex είναι πολύ καλή τα δίνει όλα , η πίπα της είναι καταπληκτική για τα γούστα μου καθώς το δουλέυει αργά το εργαλείο και σε βάθος με πολύ ωραία υγρά ρουφήγματα. Γενικά ειναι από τις πιο καλές πίπες που μου έχουν πάρει .
Είναι πολυ ενεργητική με πρωτοβουλίες και πολύ ωραία φιλιά καθώς έχει και ωραία χείλια .Αυτο πάντως που αξίζει πιο πολύ ειναι το anal καθώς το δουλεύει ωραία έχει ωραία στάση στα τέσσερα και ο κόλος της παρότι εχει μεγάλη λεκάνη ειναι ωραίος .
Επίσης η επικοινωνία ειναι πολύ καλή μιλάει αγγλικά και ειναι και τύπος επικοινωνιακός .Γενικα μπορω να πω οτι κάποιος δεν θα κλάψει τα λεφτά του μαζί της.
Στο sex είναι πολύ καλή τα δίνει όλα , η πίπα της είναι καταπληκτική για τα γούστα μου καθώς το δουλέυει αργά το εργαλείο και σε βάθος με πολύ ωραία υγρά ρουφήγματα. Γενικά ειναι από τις πιο καλές πίπες που μου έχουν πάρει .
Είναι πολυ ενεργητική με πρωτοβουλίες και πολύ ωραία φιλιά καθώς έχει και ωραία χείλια .Αυτο πάντως που αξίζει πιο πολύ ειναι το anal καθώς το δουλεύει ωραία έχει ωραία στάση στα τέσσερα και ο κόλος της παρότι εχει μεγάλη λεκάνη ειναι ωραίος .
Επίσης η επικοινωνία ειναι πολύ καλή μιλάει αγγλικά και ειναι και τύπος επικοινωνιακός .Γενικα μπορω να πω οτι κάποιος δεν θα κλάψει τα λεφτά του μαζί της.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 11, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών