Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 8 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Ρώσσικη σχολή που σπάνια σε απογοητευει ! Οκ μπορει να μην πατας την κορυφη παντα, αλλα δεν φευγεις σχεδον ποτε με την αισθηση οτι πετας τα λεφτά σου.
Η κοπέλλα ιδια με τις φωτό αφαιρωντας ενα στανταρ 10% που δινουν οι μακιγιαρισμενες επαγγελματικες φωτογραφησεις.
Το ραντεβου στο γνωστο αντρο της αμαρτίας πισω απο το νοσοκομείο του εκλιποντος μεγιστου Ελληνα εφοπλιστη. Η αλλαγη στεκιου λογω της αναδουλειας που φερνει το συχνα πλεον μπλοκαρισμενο κεντρο της πολης μας. Μια ανακατωσουρα με το δωματιο που με αφησε να περιμενω κανα 15λεπτο στο διαδρομο ειναι ο λογος που βαζω "μετριο" στην εξυπηρετηση του κατα τα αλλα αξιοπιστου πρακτορειου.
Η κοπέλλα petite (οπως μου αρεσει) με μικρα σιλικονουχα (αν και δεν ειμαι fun της σιλικονης) βυζακια, και ωραιες μπιρμπιλωτες ρωγιτσες.
Κωλαρακι μικρο, προσωπακι γλυκο, με γαλανα ματακια, γενικως ενα αξιοπρεπες για τα λεφτα αυτα συνολο, με μοναδική εξαιρεση μια κοιλίτσα που ειναι προς το παρον υπο ελεγχο. Βεβαια μιλάμε για μια εμφανιση που μπορεις σχετικα ευκολα να βρεις σε Studio πληρωνοντας 50αρι.
Αυτο που σιγουρα ομως δεν θα βρεις, ειναι η ενεργεια και η ορεξη που ειχε η Margo, καθως επεσε αδιαλειπτο σφυροκοπημα επι 45 λεπτο στο οποιο οχι μονο δεν δυσανασχετησε, αλλα απεναντιας συμμετειχε σε ολο το παιχνιδι, με συχνες εναλλαγες στασεων, με σπρωξιμο, καρφωματα, σε σημειο που οταν την ειχα καβαλλα, να τη κατεβασω, φοβουμενος μη μου βγει εξω και στην επαναφορα προσγειωθει στο παλουκι και εχουμε κανα πουτσοκαταγμα !
Οσον αφορα τα υπολοιπα, απο πλευρας πιπας το κατεχει το αθλημα αν και βαζει χερακι που και που, το οποιο θελει ενα τζιζζζ.
Οι υπηρησιες οπως στο site, με εξαιρεση το anal στο οποιο δικαιολογηθηκε με τον κλασσικο τροπο (εισαι μεγαλος, την αλλη φορα που θα ειμαι ετοιμη κτλ) που δεν με χαλασε ιδαιτερα καθως δεν αξιζει να ακουμπας εξτρα 100ρικακι χωρις να εισαι σιγουρας οτι θα πιασουν τοπο.
Εννοειται, οτι ηταν πεντακαθαρη και προσφερεται για γλυψιμο.
Γενικα μια οικονομικη (για τα δεδομενα) λυση που προτεινεται σε οσους δεν θελουν πολλα ρισκα ! Περνάς Καλα !!!

Polax

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 21, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
190
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια