Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 1 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Ντάνα είναι η 2η C.T. κοπέλα που συνάντησα στην μέχρι σήμερα πολύ σύντομη καριέρα μου ως "δοκιμαστής" (sic) C.T. κοριτσιών. Αποφάσισα να ρισκάρω μια δοκιμή μαζί της, λόγω της πολύ συμφέρουσας (χαμηλής) αμοιβής που ζητάει για τις υπηρεσίες της και της οικονομικής αφαίμαξης που υπέστην από άλλη πρωτοκλασσάτη, αλλά όχι αντάξια των προσδοκιών μου, κυρία (βλ. Carolina και την αμέσως προηγούμενη κριτική μου).
Η Ντάνα λοιπόν διαθέτει ένα κορμί όμορφο, καμπυλωτό, όχι κάτι το σούπερ αλλά απόλυτο φυσικό, όπως ακριβώς φαίνεται στις φωτογραφίες της, και ένα πολύ καθαρό και όμορφο πρόσωπο που εμένα τουλάχιστον μου θυμίζει πολύ τη Μόνικα Μπελλούτσι! Βέβαια, για να εξηγούμαι, την θυμίζει, δεν λέω ότι είναι και ίδια, διότι η τελευταία είναι θεά.
Το δέρμα της είναι καθαρό και απαλό, το στήθος της μεσαίο στο μέγεθος αλλά απόλυτα φυσικό, το ... νινάκι της πεντακάθαρο και πανέμορφο, ακόμα το αναπολώ, μόνο που είμαι αρκετά μεγάλος για να παίρνω αποφάσεις μόνο με το κάτω κεφάλι και έτσι, καλώς ή κακώς, συγκρατήθηκα (τουλάχιστον αυτή τη φορά)!
Κατά τη διάρκεια των δύο "ημιχρόνων", και ιδιαίτερα στο 2ο που δημιουργήθηκε μεταξύ μας μία μεγαλύτερη οικειότητα, δεν είχα επ' ουδενί την αίσθηση μίας pse συνεύρεσης, μολονότι (όπως μου δήλωσε) δούλευε παλαιότερα σε strip club στη χώρα της, αλλά μίας συνεύρεσης με μία γκόμενα που είναι αρκετά έμπειρη και πολύ πρόθυμη να ευχαριστήσει τον παρτενέρ της, οπότε συνιστάται καθαρά για λάτρεις των gfe καταστάσεων.
Στα διαλείμματα ήταν πολύ ευγενής, διακριτική, χαριτωμένη και εάν της φερθείς κι εσύ ευγενικά, δείχνει να το εκτιμάει.
Συμπερασματικά, κατά τη κρίση μου, μπορεί να μην έχει ΤΟ κορμί, να έδειχνε λίγο ντροπαλή (!), να μην επιτρέπει επίσης τη "δαχτυλοσκόπηση" γενικά, για λόγους (υγιεινής) που μου εξήγησε και τους σέβομαι απόλυτα, αλλά ούτε και να δίνει τη "μπουκαπόρτα" της (δεν αναφέρεται άλλωστε στις υπηρεσίες της), όμως για τα λεφτά που ζητάει, δηλ. 150 Ευρώ η 1η ώρα, και maybe (όπως μου είπε χαριτωμένα) 250 Ευρώ η 2η ώρα, είναι πραγματικό "value for money". Θα ήταν δε έτσι ακόμα και εάν ζήταγε 200 Ευρώ για την 1η ώρα!
Με άλλα λόγια, τα χρήματα που ζητάει σίγουρα τα τιμάει και μετάνιωσα που δεν την "έκλεισα" για ένα δίωρο (που 'να το 'ξερα), σίγουρα όμως την επόμενη φορά θα το πράξω.
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,
Con.air
Υ.Γ. Η βαθμολογία μου, χωρίς τους γνωστούς περιορισμούς, είναι:
Πρόσωπο: 9, Σώμα: 8, Γεν.συμπεριφορά: 8 προς 9, Επικοινωνία: 8 προς 9, Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 8 (θα μπορούσε και 9 εάν ήταν λίγο πιο ξεπεταγμένη), και Σχέση απόδοσης/τιμής: 9 (σίγουρα!).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 15, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
87
Πόντοι:
246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού