Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 7 10
Citytours
13321
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Ας γραψω και εγω δυο λογια για το καλυτερο κοριτσι της πολης αν και τα εχουνε πει ολα οι Παιχτες απο κατω !!
Λοιπον εγω την εχω παρει και μονη της και με την φιλη της η οποια ειναι λιγο Passive εαν την συγκρινης με την Laura η οποια τα δινει ολα σε καθε Meeting !!
Το κοριτσι απο χαρακτηρα τι να πω Χρυσαφι !!!
Σωμα γυναικειο με τα πιασιματα του και με τις βυζαρες του και με την κωλαρα του ολα σε αρα ετσι για να γεμιζει το στομα σου και να χουφτωνεις και να γεμιζουν οι παλαμες σου !!
Πλυθωρα μιλαμε σε ολα !!!
Social Time παρα πολυ καλο σε τετοιο σημειο που την βγαζω και εξω ευκολα αρα κανει και για Long και για παρεα !!
Sex !!!
Αυτο το αφησα τελευταιο γιατι ειναι το πιο δυνατο της σημειο απο ολα !!!
Μπορει να μην δινει κουλουρι αλλα μικρο το κακο γιατι σου δινει την ψυχη της στο κρεββατι ναι ετσι ακριβως οπως το λεω και πολυ σπανια θα βρειτε κοπελα της δουλιας να το κανει αυτο !!
Αρχοντισσα Laura X !!!!
Λοιπον εγω την εχω παρει και μονη της και με την φιλη της η οποια ειναι λιγο Passive εαν την συγκρινης με την Laura η οποια τα δινει ολα σε καθε Meeting !!
Το κοριτσι απο χαρακτηρα τι να πω Χρυσαφι !!!
Σωμα γυναικειο με τα πιασιματα του και με τις βυζαρες του και με την κωλαρα του ολα σε αρα ετσι για να γεμιζει το στομα σου και να χουφτωνεις και να γεμιζουν οι παλαμες σου !!
Πλυθωρα μιλαμε σε ολα !!!
Social Time παρα πολυ καλο σε τετοιο σημειο που την βγαζω και εξω ευκολα αρα κανει και για Long και για παρεα !!
Sex !!!
Αυτο το αφησα τελευταιο γιατι ειναι το πιο δυνατο της σημειο απο ολα !!!
Μπορει να μην δινει κουλουρι αλλα μικρο το κακο γιατι σου δινει την ψυχη της στο κρεββατι ναι ετσι ακριβως οπως το λεω και πολυ σπανια θα βρειτε κοπελα της δουλιας να το κανει αυτο !!
Αρχοντισσα Laura X !!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 16, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site