Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 11 10
Citytours
26071
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
... πως λέγαν στους Απαράδεκτους τη τσόντα "η Παπαρήγα η καλή" , μιας και η κοπέλα είναι από Αγία Πετρούπολη ( αχ βρε τι βγάζει η Ρωσία !!).Λοιπόν η συνενόηση με το πρακτορείο ήταν άμεση (μέσα σε μια ώρα από την επιβεβαίωση της συνάντησης μέσω chat μου στέλνει μήνυμα στο κινητό με το δωμάτιο τηε Αλένα). Έκλεισα βραδυνή ώρα όμως και την πέτυχα κουρασμένη έως νυσταγμένη , απ' ότι μου είπε είχε αρκετούς πελάτες. Έτσι δεν ήθελε να κάνουμε 69 , ούτε πολλές στάσεις. Δε πειράζει της λέω έτσι κι αλλιώς εγώ για τις βυζάρες σου ήρθα. Την βάζω από πάνω μου και τα πετάει έξω και παθαίνω πλάκα. Τα βυζιά της είναι Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α !!! Το δέρμα της απαλό και σφυχτό και το προσωπάκι της θυμίζει έντονα , όταν παίρνει κάποιες εκφράσεις , τη Shyla stylez μόνο που η Alena έχει φυσικά βυζιά !!! Πιπά κάνει καλή όχι τέλεια. Αλλά η θέα των γαλανών ματιών της και των τεραστίων βυζιών της όταν σε περιποιείτε είναι όλα τα λεφτά. Όπως κι όταν ανέβηκε πάνω μου και έβλεπα τα στήθια της να πάλλονται σαν 2 βόμβες έτοιμες να εκραγούν (αν διαβάζεται το review εσείς της αντιτρομοκρατικής μη πάτε στο ξενοδοχείο δεν είναι γιάφκα , μόνο 2 πυρηνικές κεφαλές made in Russia θα βρείτε !!) Η Αλένα είναι επικοινωνιακός τύπος μιλά σχετικά καλά Αγγλικά και έχει αίσθηση του χιούμορ , όμως λόγο της κούρασής της (ίσως φταίω κι εγώ που έκλεισα τελευταία στιγμή) και σίγουρα το πρακτορείο που χειρίζετε τα ραντεβού της δεν μπόρεσα να δω όλες της της χάρες στο σεξ. Αν πάτε (οι βυζολάτρες σίγουρα να πάτε) προτιμήστε μεσημέρι ή νωρίς το απόγευμα. Αυτά είχα να πω και μιας και κλείνουν τα μάτια μου απ' την κούραση πάω για ύπνο και να ονειρευτώ τις βυζάρες της Alena .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 26, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών