Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 4 10
Citytours
10764
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αυτή τη φορά μάγκες πήγα στα σίγουρα. Βασίστηκα στα λόγια των παλιών και μπορώ να πω ότι πολύ καλά έκανα γιατί η Άβρα είναι απλά υπέροχη. Από τη πρώτη στιγμη που μου άνοιξε τη πόρτα φορόντας ένα λεοπαρδαλέ εσώρουχο με έπεισε ότι θα ήταν μια καλή συνάντηση. Είμαι σίγουρος ότι κατάλαβε ότι δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από το στήθος της (2άρι ενισχυμένο) και αυτό λειτούργησε θετικά αφού έδειξε να την ευχαριστεί. Συνολικά η εμφανιση είναι άπαιχτη, για τα οπίσθια δεν κουβεντιάζω, τα έχουν πει όλοι οι άλλοι. το τατού στη πλάτη έιναι απλα΄ το κερασάκι στη τούρτα. Από εκεί και πέρα βουρ για ντουσάκι και στα γρήγορα πήγαμε στο ψητό. Η άβρα ξεκίνησε σιγά σιγά, ακόμα και τα φιλιά της στην αρχή ήταν διστακτικά και όχι πολύ βαθεια. Με την ώρα όμως άρχισαν να γίνονται όλο και πιο βαθιά, λες και άρχισε να το θέλει και αυτή. Το ίδιο και το τσιμπούκι, άρχισε ελαφρά για να γίνει όλο και πιο βαθύ. Μάλλον εκεί πήγε να με τελειώσει, όμως την έβαλα στο ιεραποστολικό και άρχισαμε τη μάχη. Νομίζω ότι ο πιο σωστός χαρακτηρισμός για να περιγράψω την απόσδοσή της είναι ο αισθισιασμός. Η άβρα τα έκανε όλα χωρίς να βγάλει το σκυλίσιο ή το πουτανέ στυλ που βγάζουν άλλες, αντίθετα ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη στο να με ευχαριστήσει (ίσως να ευχαριστήσει και την ίδια). Δεν είχαμε χρόνο για άλλη κατάθεση οπότε στη συνεχεια καθήσαμε λίγο για κουβεντούλα. Καλή και σε αυτό, όμως δεν ήταν αυτός ο λόγος αυτής της επίσκεψης. Συμπέρασμα: βρήκα το κορίτσι μου και κάτω τα χέρια! εννοείται ότι θα ξαναπάρω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 16, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών