Λεπτομέρειες αξιολόγησης

2.5 4 10
Γραφεία CT 8727
Γενική Εντύπωση

1.0
Ο Πρίγκιπας Mpazarof κάπνιζε το πούρο του, όταν ο μπάτλερ ανακοίνωσε την άφιξη του Δούκα Savourof, υπεύθυνου προώθησης εκδιδόμενων γυναικών.
Ο Savourof χαιρέτισε με μια υπόκλιση καθώς έμπαινε στο πριγκιπικό καθιστικό και ο πρίγκιπας την Σαβουρίας έκανε νόημα να καθίσει. Τι νέα; ρώτησε.
Savourof : Όλα καλά, οσονούπω ολοκληρώνω την Collection “Ugly Spring2011”
Mpazarof : Έχω μια απορία σύντροφε, επειδή γνωρίζω ότι το υλικό που βρίσκεις είναι ανάλογο του ονόματός σου, που τις στέλνεις όλες αυτές; Kαι για πόσο καιρό μπορεί να γαμάν κάποιοι τα μπάζα μας;
S : Αυτές boss τις στέλνουμε στο Ελλαδιστάν, μεγάλοι σαβουρογάμηδες, ότι έχω στείλει μέχρι τώρα το ξετίναξαν. Κι από δω και πέρα να δεις που θα γίνουμε μονοπώλιο. Από εβδομάδα ότι βρήκα πρόχειρο το στέλνω.
Μ : Α!! ναι, έχω ακούσει, πρόκειται για την χώρα που τα σύνορά της είναι σκορποχώρι, όποιος θέλει μπαίνει.
S : Έτσι είναι και τα city tours πρίγκιπα, όποια θέλει μπαίνει.
Μ : Καλά και γιατί τις γαμάν και δεν τις δίνουν το παράσημο της ανοιχτής παλάμης;
S : Είναι συμπονετικά κορόιδα πρίγκιπα, εδώ πληρώνουν για να τους «καθαρίζουν» τα καθαρά παρμπρίζ.
Μ : Τώρα που το λες, αληθεύει ότι στην νομική εγκαταστάθηκαν λαθρομετανάστες;
S : Όντως αληθεύει, αλλά έκαναν συμφωνία και μετακόμισαν σε νεοκλασικό κτήριο.
Την άλλη εβδομάδα θα κατεβώ να δω αν υπάρχει άσυλο να εγκαταστήσουμε τα κορίτσια στο κτήριο εκεί στην μεγάλη πλατεία, να δει πως το λεν… Parliament.
Μ : Σωστά το σκέφτηκες, μετά κάνεις και μια συμφωνία να μετακομίσουν στις σουίτες των απέναντι ξενοδοχείων.
S : Έτσι είναι πρίγκιπα, εμείς νόμιμα μπαίνουμε και να πληρώνουμε ξενοδοχεία, απαράδεκτο!
Μ : Έχε το νου σου πάντως Saboyrof, γιατί αν συνεχίσουν έτσι το Ελλαδιστάν θα γίνει Ισλαμιστάν, οι μουσουλμάνοι άραγε θα γαμάν τις δίκες μας;
S : Μην ανησυχείς πρίγκιπα, το ελέγχω. Μέχρι να αποφασίσουν αν προτιμάν να γίνουν Ισλαμαμπάντ ή Καμπούλ της Ευρώπης, θα έχω τελειώσει την δουλειά.
Μ : Τι εννοείς, Savourof;
S : Κοίτα πρίγκιπα. Αυτοί είναι ήδη μπουρδέλο, εμένα με λένε Saboyrof, πριν το πάρουν μυρωδιά, θα τους έχω κάνει τον μπαζο- γαμιστρώνα της Ευρώπης.
Ο πρίγκιπας της Σαβουρίας σηκώθηκε και έβηξε διακριτικά, μονολογώντας.
Είναι άδικο τελικά. Πρόκειται για τον ποιο γαλαντόμο λαό της γης, αλλά οι μόνοι που το κατάλαβαν είναι οι ζητιάνοι κι οι πουτάνες…
FANTOM12
Τιμημένος
335
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, Secretbean, ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού