Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 5 10
Γραφεία CT
14243
Γενική Εντύπωση
4.0
Φιλε προλαλήσαντα ....ας μου τα χώνεις σε ευχαριστώ γιά την επισήμανση αλλά αυτά παθαίνεις άν δεν διαθέτεις πολύ χρόνο στο γράψιμο
Εγώ πάντως τραβάω και τις μάπες μου όταν μου προσφέρεται κακό service (Nicole) και ας έχουν το συγχωροχάρτι ομορφιάς που όλοι κάνουν μούγκα.
Το να είσαι ευγενής δεν σημαίνει ότι σε δουλεύουν.
Μην ξεχνάμε και κοπέλες θεές και υποδειγματικές (Liana ) από αυτό το πρακτορείο.
Πάντως κερνάω ΄΄καθαρίστριες,,.ή νοικοκυρές που θα σε απογειώσουν
Το θέμα μας είναι τί κυνηγάμε .Καλό είναι να κυνηγάμε την απογείωση της απόλαυσης με τη πιό επιτυχημένη επιλογή μας χωρίς να μας τα μασάνε.
Οσο γιά την άμυαλη Nicole μάλλον είδε τα σκούρα όταν με ΄΄ειδε,,....δεν νομίζω ότι ήταν κουρασμένη
Εγώ πάντως τραβάω και τις μάπες μου όταν μου προσφέρεται κακό service (Nicole) και ας έχουν το συγχωροχάρτι ομορφιάς που όλοι κάνουν μούγκα.
Το να είσαι ευγενής δεν σημαίνει ότι σε δουλεύουν.
Μην ξεχνάμε και κοπέλες θεές και υποδειγματικές (Liana ) από αυτό το πρακτορείο.
Πάντως κερνάω ΄΄καθαρίστριες,,.ή νοικοκυρές που θα σε απογειώσουν
Το θέμα μας είναι τί κυνηγάμε .Καλό είναι να κυνηγάμε την απογείωση της απόλαυσης με τη πιό επιτυχημένη επιλογή μας χωρίς να μας τα μασάνε.
Οσο γιά την άμυαλη Nicole μάλλον είδε τα σκούρα όταν με ΄΄ειδε,,....δεν νομίζω ότι ήταν κουρασμένη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού