Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 163 10
8 Downtown
Hot
Cinema
473756
Γενική βαθμολογία
9.7
Γενική Εντύπωση
9.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
10.0
Ποιότητα προβολής
10.0
Επισκεψη βραδι τεταρτης κατα τις 21:30 στο τσονταδικο. Εδωσα ενα 10€ και περασα στα ενδοτερα. Ελαχιστος κοσμος εκεινη την ωρα, ο καιρος γρηγορα αλλαξε και θυμισε χειμωνα εξω με μπουρινι και τρελο αερα. Σκεφτηκα οτι θα ειμαστε παλι οι γνωστοι ανωμαλοι, επεσα ομως εξω. 23:15 σκαει το πρωτο ζευγαρι, τυπος 45αρης και μιλφακι με μαυρο μπλουζακι και τζιν φουστα. Κατεβαινουν αρχικα υπογειο, μετα απο λιγο τους πετυχαινω στον οροφο να φασωνονται ορθιοι τερμα δεξια μπροστα απο εναν καναπε. Γρηγορα μπαινουν σε καμπινα και μπουκαρω κι εγω στην διπλανη. Το παραθυρακι ηταν ηδη λιγο ανοιχτο και κοιτουσα την τυπισσα που επαιρνε πιπα στον τυπο ενω ειχα βγαλει εξω το καυλι μου και την επαιζα. Ο τυπος μου ανοιξε ολο το πορτακι κι εβαλε την τυπισσα να μου την παιζει. Φαινοταν λιγο τρακαρισμενη, σκεφτηκα οτι μαλλον ειναι πρωταρα. Σε καποια φαση αρχισε να μην βολευεται στο καθισμα κι ετσι αποχωρησαν απο την καμπινα και μπηκαν στην μεγαλη καμπινα του πανω οροφου, πισω απο το μικρο σινεμα. Στην αρχη ειχαν την πορτα ανοιχτη και τους επαιρνα ματι που του εκανε πιπα αλλα μου ειπε ο τυπος ευγενικα οτι δεν ηθελαν αλλη παρεα. Εκλεισαν την πορτα και συνεχισαν μαλλον με στοματικο γιατι δεν ακουγοταν ηχος απο γαμησι. Μετα απο λιγο αποχωρησαν εντελως. Γυρω στις 1 παρα εμφανιστηκε δευτερο ζευγαρι με σκουροχρωμη τυπισσα με τζιν σακακι και φουστα και τυπα 40αρη. Αραξαν στην αρχη στην κεντρικη αιθουσα κι ο τυπος της αφαιρεσε το εσωρουχο και ξεκινησε να παιζει το μουνακι της. Μετα απο λιγο το σκηνικο μεταφερθηκε στον μικρο σινεμα του πανω οροφου οπου μαζευτηκαμε και 4-5 τυποι κοντα τους. Εγω ειχα πεταξει εξω το καυλι μου και την επαιζα ξανα, ενω η φαση συνεχιστηκε με το ζευγαρι να μπαινει σε καμπινα κι εγω σε μια διπλανη. Ο τυπος μου ανοιξε ολο το παραθυρακι και με προετρεψε να χουφτωσω τον κωλο της τυπισσας. Η γκομενα τον πιπωνε κι αυτος την δαχτυλιαζε. Δεν ξερω τι συνεβη ξαφνικα και σταματησαν την φαση κι εφυγαν εντελως απο τον σινεμα. Η ωρα ειχε παει 01:30, λεω καλα ηταν για σημερα και ξαφνικα μετα απο κανα μισαωρο μπαινουν τυπας 35αρης μ ενα κοντο ξανθο. Αφου της εκανε μια ξεναγηση κατεβηκαν στο υπογειο οπου και τους εχασα μεχρι της 02:50 οπου τους ξαναειδα στον πανω οροφο να μπαινουν σε καμπινα. Μπουκαρα διπλα τους και ανοιξα λιγο το παραθυρακι. Ηταν και οι 2 γυμνοι και ο τυπος εγλυφε τα βυζακια της ενω επαιζε την πουτσα του στο μουνακι της. Δυστυχως λιγο πριν ξεκινησει το γαμησι αναψαν τα φωτα του τσονταδικου κι ετσι τελειωσε και αυτη η φαση. Βγηκα εξω και με ξυρισε ο αερας, ωραια σκηνικα και τουτο το βροχερο βραδι.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 18, 2022
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Και εις ανωτερα γελοίε!