Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 16 10
Cinema 105553
Γενική βαθμολογία

8.0
Γενική Εντύπωση

8.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

8.0
Ποιότητα προβολής

8.0
Είχα πάει Πειραιά για δουλειές και σκέφτηκα να επισκεφτώ το παλιό τσοντοσινεμα όπου κάποιες φορές είχα περάσει υπέροχα τοσο ενεργητικά όσο και παθητικά. Ειχ απεριποιηθει κατάλληλα το κορμί μου, φορούσα φορμιτσα και ήμουν έτοιμος για όλα. Για κακή μου τύχη το σινεμά είχε κλείσει.. Απογοητευμένος περπατήσω αλιγο παρακάτω και είδα τον εν λόγω χώρο. Διστακτικά πέρασα μέσα μιας και οι καλές κυριαρχούσαν του αρχικού μου στρεσαρσιματος. Περπάτησα στο χώρο αλλά δεν είχε ιδιαίτερο κόσμο και όσοι ήταν βρισκόταν σε καμπίνες με πόρτες κλειστές. Κάθισα χάζευα τα μόνιτορ και κάπνιζα όταν σιγά σιγά ερχόταν κόσμος. Συνήθισα στο σκοτάδι και διέκρινα 2 άντρες σε μια γωνιά να χαιδευονται. Πλησίασα για να δω καλύτερα και είδα έναν νεαρό να χαϊδεύει ένα υπέροχο καβλι με πολύ μαεστρία και πάθος.. Έβλεπα να το φιλάει, να το γλύφει και να το βάζει βαθιά στο στόμα του όσο τον προετοίμαζε με δάχτυλα ο άλλος άντρας. Με είδε και μου έκανε νεύμα να πλησιάσω. Άρχισα να σπρώχνω τονκεφαλιβτουννεαρ9υβπανω στο παλούκι του γαμια του και να τρίβω το εσωρουχο μου στην ήδη γυμνή τρυπουλα του. Ο μικρός γούσταρε που 2 καβλια θα έπαιζαν μαζί του.. Μόλις ετοιμάστηκε τον γύρισα και ο γαμιας του έβαλε σιγά σιγά το ποθκι του βαθιά στο κωλαρακι του. Ο μικρός μου κατέβασε τη φόρμα τελείως και άρχισε να με τσιμπουκωνει λαίμαργα βάζοντας και ένα δάχτυλο στην τρύπα μου. Αυτό που δνε ειχ ακαταλαβει όσο με ελιωνε από καβλα το τισμπουκι του και το δαχτυλωμα του ητνα ότι με ετοίμαζε για κάποιον που είχε δει να ετοιμάζεται να έρθει στην παρέα.. Έβγαλε το δάχτυλο του από το κωλαρακι του και ξαφνικά νιώθω ένα καβλι να χαϊδεύει τη σχισμή μου και να τριβεται επίμονα στην τρυπουλα μου. Γυρνάω και βλέπω ένα όμορφο παληκαρι μέσα στην καβλα να θέλει να μπει μέσα μου. Μη σας τα πολυλογώ οι 2 γαμιαδες μας μας έστησαν στα τέσσερα σε ένα καναπεδάκια δίπλα δίπλα και μας γαμουσα εναλλάξ με τα παλούκια τους. Που και που σταματούσαν και μάλλον χάζευα τα κωλαρακι μας οπςω στεκόταν ανοιγμένα έτοιμα να γεμίσουν με αυτά τα υπέροχα παλούκια Σε κάθε βαθύ μπάσιμο χτηπαγαν στα κωλομέρια μου και τιναζόταν το καβλι μου πέρα δώθε. Ο μικρός ξάπλωσε στον καναπέ σήκωσε τα πόδια του και ο ένας αρχισ ένα τον γαμαει ανελέητα. Είχε εμένα στο στόμα του και εγώ από πίσω μου να με ξεκωλιαζει ο δικός μου γαμιας.σε 5 λεπτά γέμισα το λαρύγγι του πιτσιρικά με τα χυσια μου τα οποία τα ήπιε όλα μέχρι τελευταίας σταγόνας. Δεν πέρασε πολύ ώρα και έγινα και εγω το σπερματοδοχειο των 2 γαμιαδων... Ο κωλος μουνορθανοιχτοε το λαρύγγι μου γεμάτο με τις 2 πουτσες εναλλάξ να με γαμανε μέχρι που κατέθεσαν τα χυσια τους βαθιά στο λαρύγγι μου. Μείναμε εγώ και ο πιτσιρικάς, ξεσκισμενοι να ντυνομαστε στο σκοτάδι αλλά με σαφή χαμόγελο στα πρόσωπα μας. Ήταν ένα τέλειο ξεσκισμα...

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 20, 2021
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Mikext, Ματάκιας!, xxxnnn

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Φεβρουαρίου, 2022
Από Αθήνα πήγες για δουλειές στον Πειραιά. Άντε να μπει κανάς πελάτης Χεχε!Χεχε!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1