Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.2 18 10
Cinema
104956
Γενική βαθμολογία
5.0
Γενική Εντύπωση
5.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
5.0
Ποιότητα προβολής
5.0
Παλιο μου στεκι αυτο το τσοντοσηνεμα..Εχω να παω ομως αρκετα χρονια..Καποια στιγμη σταματισα οταν μεσα αρχισαω να πλακονουν πολυ αλοδαποι,διθεν 'υπηρετες" και η φαση να γινεται πολυ εμπορικη..Τοτε πηγαιναμε να δουμε καμια τσοντα ,και να μπαλαμουτιαστουμε με καμια αδελφη ψυχη..Προσωπικα εκει μεσα ηταν που ενα αγορι μου εκανε μια απ τις καλητερες πιπες της ζωης μου διαρκιας τριαντα λεπτων τουλαχιστον..καλη του ωρα του μωρου μου!: Αλλες φορες παλι ενοιωθα υπεροχα οταν μου την επεφταν συνηθως μεγαλητεροι μου και τους αρεσε να μου παιζουν το σκληρο εργαλιο..Καπου εκει τους αρχιζα και γω στα χαδακια μεχρι να ερθει το αμοιβεο τελειομα..Αλλα ηταν αλλες εποχες..Ως και ζευγαρι ειχα πετυχει εκει στον εξωστι ,με την κυρια να μυναρει τρια τεσσερα αγορια νουμεραδα!..Αργοτερα μαλιστα την εν λογο κυρια την πετυχα σε καποιο καφε της ομονοιας να καβλαντιζει αμερημνα με τις φιλες της μες την τρελη χαρα!Αλλα το ξαναλεω ηταν αλλες εποχες..Τωρα η ομονια στα περιξ εχει αγριεψει και ουτε απο εξω δεν περναω πια..Ισως να εχει καποιο ενδιαφερον αλλα επιφιλασωμαι...
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Στους χώρους αυτούς , ενίοτε αναπαυόταν η καταπίεση , εύρισκε διεξόδους ψηλαφώντας ανάμεσα σε βογγητά , παρέες και γενικά στιγμές που καμιά φορά γίνονταν και γνωριμίες .
Τώρα ζούμε την επέλαση του τάμπλετ…νοσταλγώντας την περισσότερο ανθρώπινη "παρακμή" των εν λόγω χώρων…
μια τυπισα καυλα ξανθια ρωσιδα, μαζευτηκαμε 4-5 ατομα, με αφησε να την χαυδεψω, ενας αλλος την εγλυψε, και πηρε πιπα μονο απο τον δικο της.
Υπεροχη φαση, δεν προλαβα να χυσω. Αλλη μια φορα στο ΑΤ μια πιτσιρικα μονη της (απιστευτο μου φενοταν) την πετυχα την ωρα που εφευγε και βγηκα εξω και πηρα το τηλ. της. Κανονισαμε Σαββατο μεσημερι, και ηρθε, κλειστηκαμε σε μια καμπινα και εχυσα το μωρο στα βυζακια, δεν εχω κανενα απολυτος λογω να πω ψεματα