Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 10 10
Cinema
98460
Γενική βαθμολογία
7.3
Γενική Εντύπωση
7.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
7.0
Ποιότητα προβολής
8.0
Πηγα πρόσφατα (Τετάρτη κ Πέμπτη) ελεω δουλειας. Την Τετάρτη πήγα νωρίς (απο τις 12) κ ειχε λίγο κόσμο που γυροφερνε. Πήγα κατω στα Glory holes κ μπηκα μεσα. Μπηκε ενας δίπλα μετα απο λίγο κ δεν αργησε να εμφανιστει ενα ωραίο χοντρο πουτσοκεφαλο κ δεν το αφησα...το αρπαξα στο στόμα μου κ το ρουφουσα κανα 5λεπτό. Τραβηχτηκε πριν χυσει κ βγηκε μετα απο λιγο. Συνεχισα την γυρα μου πανω στις καμπινες κ μετα ξανακατεβηκα. Ηρθε ενας κυριος (50+) κ ήθελε πιπα. Πηγαμε μεσα στα σκοτεινα δωμάτια κ αραξε, τον εβγαλε εξω κ αρχισα την τρομπετα. Μετα πηρα χαμπάρι πως με εβλεπαν αλλοι δυο....ο τύπος σηκώθηκε, εχυσε στον καδο κ εφυγε κυριος. Ρωτησα τους αλλους δυο ποιος θέλει πιπα κ τα ειχαν ηδη ετοιμα εξω....καθησα στα γόνατα κ τους πηρα κ τους δυο....μετα εδωσα στον εναν καποτα κ λιπαντικο κ σιγά σιγά μπηκε μεσα μου....ενω πιπωνα τον αλλον...δεν αργησε κ εκείνος να χυσει. Ηθελε να μπει κ ο αλλος στην φρεσκοξυρισμενη κ φρεσκογαμημενη τρυπα μου, αλλα το μεγαλο του παπαρι δεν μπορεσε να μπει....ετσι ο αλλος στήθηκε κ τον πηρε ολον....πιο ξεχειλωμενος ηταν. Εγω σκουπιστηκα οσο αυτοι περνονταν κ αφου ντυθηκα πηγα γι αλλα.....εκατσα κανα διωρο ακομα κ μετα εφυγα. Το βραδυ της Τετάρτης που ξαναπηγα γυρω στις 8 δεν ειχε κ πολλά....ολοι ματι επερναν ενα ζευγαρι νεαρων που ο μικρος ειχε τρελανει κανα διωρο τον αλλον στην πιπα κ βογγουσε....εδωσαν παρασταση. Εγω στα glory holes πηρα πιπα ενα μεγαλο καυλι . Εκατσα κανα τριωρο κ μετα εφυγα. Την Πέμπτη το πρωι κατα τις 11 αφου τελειωσα τις δουλειές μου ξαναπηγα. Κλασσικά, στα glory holes μπηκε διπλα ενας καυλιαρης κ αφου του τον εκανα πυραυλο ζητησε να παμε στο σκοτεινο κατω απο την σκαλα. Εκει αφου του τον πιπωνα κανένα 5λεπτο,με σηκωσε κ με έστησε στα 4.Του εδωσα καποτα κ εβαλα λιπαντικο (βοηθάει) κ μπηκε ολος μεσα....ωραιο γαμησι εκανε....ειχα κατσει ως τις 3 αλλα δεν ειδα κ πολυ κινηση (σκεφτηκα μετα τις 2 θα σχολαει κοσμος κ θα φερει κανεναν καυλωμενο). Περα απο ενα χοντρό παπαρο που πιπωσα στο glory hole δεν ετυχε αλλη φαση. Ελάχιστος κοσμος (ζητημα 8 ατομα) πηγαινοερχοταν σαν την αδικη καταρα....βαρέθηκα κ την έκανα. Ειχα κ δρόμο μπροστά μου. Θα ξαναπαω σιγουρα. Τετάρτη απόγευμα περασα ενδιάμεσα κ από το Xplay αλλα εκει νέκρα.... 2 άτομα μοναχα. Εκει εκατσα ενα 50λεπτο.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 27, 2019
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Απριλίου, 2019
καλη φαση..θελω κ εγω ν παω ν γλυψω ψωλες κ να μ χυσουν προσωπο
georgesub
30 Απριλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Κατά τις 11 το πρωι θα δεις κατι...κ μετα το απόγευμα
peteinos40
07 Μαΐου, 2019
εχει τα πρωινα?
georgesub
10 Μαΐου, 2019
Κατι λιγα....συνηθως κ καλα.
peteinos40
09 Αυγούστου, 2019
Επειδή δεν έχω ξαναπάει και δε ξέρω καλά τι συμβαίνει με τα glory holes μπορεί να μου πει κάποιος;; Επίσης γίνεται σ πάρω πίπα σε αλλον αλλά με προφυλακτικό;;
P
PanosS12125788
15 Νοεμβρίου, 2019
Την καπότα γιατί την βάζεις? Για τα σκατά? Αφού αν κάνεις και πίπα αρρώστιες κολλάς κάργα όταν έχει ο άλλος!
Ν
ΝΤΙΝ
15 Νοεμβρίου, 2019
τα glory holes είναι τρύπες που βάζει καποιος καβλωμένος τον πούτσο του κι απο την άλλη μεριά του παραπέτου καποιοι του κάνουν πίπα χωρίς να τον βλέπουν παρά μονο την πούτσα του. Αν έχεις προφυλακτικό του το φοράς και κάνεις. Αν δεν θέλει σου το λέει. Υπάρχει όμως κίνδυνος αν έχει αρρώστια να κολλήσεις. Εκτός από Αφροδίσια υπάρχουν κι άλλες λοιμώξεις κι επειδή δεν σου βγαίνουν αμέσως, δεν δίνεις σημασία και κάποια στιγμή καταλήγεις με ένα προστάτη σαν καρπούζι απτην προστατίτιδα.
Ν
ΝΤΙΝ
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7