Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 10 10
Cinema
98462
Γενική βαθμολογία
2.0
Γενική Εντύπωση
1.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
2.0
Ποιότητα προβολής
3.0
Έχω επισκεφτεί το blue vision 5 - 6 φορές. Κάθε φορά που πήγαινα έλεγα 'Καλησπέρα' ή 'Γεια χαρά', στο άτομο της υποδοχής στο ταμείο, χωρίς ποτέ αυτός να ανταποδώσει ένα χαιρετισμό ή να απαντήσει το οτιδήποτε.
Αρχικά σκέφτηκα ότι πιθανόν το παιδί να είναι ΑΜΕΑ (π.χ. μουγκός) - δεν είναι κακό, ούτε κατακριτέο!
Στην τελευταία επίσκεψή μου όμως, κατά την αποχώρησή μου τον άκουσα να μιλάει στο κινητό, οπότε σκέφτηκα ότι απλά η μούγκα του είναι θέμα αγένειας, και είπα δε ξαναπατάω. Μπορεί να έχουμε ιδιαιτερότητα στη σεξουαλική μας ταυτότητα, ωστόσο δεν είμαστε ζώα!
Αρχικά σκέφτηκα ότι πιθανόν το παιδί να είναι ΑΜΕΑ (π.χ. μουγκός) - δεν είναι κακό, ούτε κατακριτέο!
Στην τελευταία επίσκεψή μου όμως, κατά την αποχώρησή μου τον άκουσα να μιλάει στο κινητό, οπότε σκέφτηκα ότι απλά η μούγκα του είναι θέμα αγένειας, και είπα δε ξαναπατάω. Μπορεί να έχουμε ιδιαιτερότητα στη σεξουαλική μας ταυτότητα, ωστόσο δεν είμαστε ζώα!
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 19, 2019
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Φεβρουαρίου, 2019
Eιναι γνωστος αγενης και εριστικος πολλες φορες...επισης το καλοκαιρι βρωμαει και ζεχνει! Η απλυσια και η δυσοδια στο επακρο! Οσο για το κινητο συνεχεια και οταν πας για εισιτηριο δε το αφηνει καν για να εξυπηρετησει!
M
mandr21
10 Μαρτίου, 2019
Εγω παντως δυο φορές που πηγα κ με χαιρέτησε κ με εξυπηρετησε. Δεν ξερω αν λεμε για τον ιδιο...ενας γεματουλης με μουσια κ γυαλια. Ίσως επεσα στην περίπτωση, τι να πω
peteinos40
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2