Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 10 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Γενική Εντύπωση

10.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

5.0
Ποιότητα προβολής

7.0
Πηγα στο μπλου βιζιον απο τις 7μμ και ανεβηκα στις καμπινες, ηταν απεξω ενας μιγάς ψηλος αδυνατος με μια 25+εκατοστα πουτσα θεοχοντρη. Στην αρχη ημουνα στην καμπινα με τον καναπε βλεποντας τραβεστι τσοντα με ανοιχτη πορτα. Ηρθε αυτος και καθισε διπλα μου και μου επιασε τα ποδια και το στηθος τριβοντας με και τσιμποντας με τις ρωγες. Μετα επεσε πανω μου και αρχισε να με φιλαει με γλωσσοφιλα και μια τεραστια χοντρη γλωσσαρα που μου εφτανε στο λαρυγγι μου και παραλληλα με κωλοδακτυλιαζε. Με αρπαξε απο το σβερκο και σχεδον σβαρνιζοντας με με εσυρε στο πιο κατω επιπεδο στο σαλονι πετωντας με στον καναπε και βγαζοντας μου το κολαν αφηνοντας με μονο με το γυαλιστερο καλσον και τις μπαλαρινες μου. Αρχισε να με τσιμπουκωνει ενω ειχαν ερθει και αλλοι τριγυρω που μαλακιζονταν. Με επνιγε με την τεραστια πουτσα του που δεν χωρουσε στο στομα και ετσι με γυρισε ανασκελα και ηρθε απο πανω μου αναποδα χωνοντας την πουτσαρα του στο λαρυγγι μου βαθια πνιγοντας με καθως δεν μπορουσα να αναπνευσω. Μου τσιμπουσε και τραβουσε τις ρωγες μου ενω σκαμπιλιζε την ατροφικη και μαρασμενη πουτσα μου. Χωρις να πολυκαταλαβαινω τι μου γινοταν μια που ημουν μπουκωμενος και τα αρχιδια του κτυπουσαν στο προσωπο μου καταλαβα οτι καποιος μου επιασε τα ποδια και τα ανασηκωσε απο την αλλη πλευρα και μια πουτσαρα μπηκε στην κωλεθρα μου κανοντας με να ανοιξω το στομα ακομα πιο πολυ προσπαθωντας να βογγηξω αλλα με την 25ποντη καρφωμενη να με πλυμμηριζει με τα υγρα της δεν καταφερα παρα να την καταπιω ολοκληρη. Με γαμουσε με λυσσα λες και δεν ειχε ξαναγαμησει και με εδερνε - οχι σφαλιαριζε - στα καπουλια μου τοσο που ουτε ο πονος απο το γαμησι ουτε η κομμενη ανασα απο το τσιμπουκι ουτε το τσιμημα των ρογων μου καταλαβαινα πια απο τον τρελλο πονο του ξυλου που μου δινε με ολη του τη δυναμη. Τα χτυπηματα εγιναν περισσοτερα καθως καταλαβα οτι πολλα χερια με δερναν και απο αλλους ενω ειχα απλωσει τα χερια μου και επαιζα δυο αγνωστες πουτσες που ηταν διπλα μου. Αυτο συνεχιστηκε για πολυ ωρα αλλαζοντας πουτσες στα χερια και τον κωλο μου ωσπου ο μιγάς εχυσε με σπασμους στο λαρυγγι μου και αισθανθηκα τα καυτα χυσια να πηγαινουν μεχρι το στομαχι μου κατω. Τραβηχτηκε και μου εδωσε να του καθαρισω την πουτσα απο τα χυσια του και πριν προλαβω να καταλαβω η πουτσα του που πεσμενη ηταν πανω απο δεκαπεντε εκατοστα ξανασηκωθηκε.Μετα με γυρισε μπρουμητα στον καναπε και με γαμησε με τοση λυσσα που ουτε τα σκυλια δεν γαμανε ενω με τη ζωνη του απο το παντελονι με μαστιγωνε τοσο δυνατα που ακουγοτανε πανω απο τα αγκομαχητα της πορνοταινιας που επαιζε και τα δικα μου αγγομαχητα. Εχυσε μεσα στην κωλοτρυπιδα μου με σπασμους και μου σηκωσε το καλσον για να μεινουν μεσα τα χυσια. Με επιασε απο το σβερκο και με εβαλε να του καθαρισω την πουτσα απο τα χυσια και τα υγρα απο την κωλεθρα μου και με γονατισε μπροστα σε ολους προσφεροντας με για τσιμπουκωμα. Εγλυψα καμποσες πουτσες και κωλους και με εσυρε μετα στο επανω οροφο μεσα στις τουαλετες. Εκει ακολουθησαν και αλλοι και με πεταξε μεσα στα πλακακια με τις μπαλαρινες και το καλσον μονο ενω το κολαν μου εμεινε κατω στο σαλονι.Εβγαλε την 25ποντη πουτσα του και αρχισε να με κατουραει στο στομα που το κρατουσε ανοιχτο με τα χερια του και με αναγκαζε να τα καταπινω σχεδον ολα. Αναγουλιαζα και με τρελανε στις σφαλιαρες. Ηρθαν και αλλοι δυο και με κατουρισαν απο το κεφαλι επανω κανοντας με ντουζ ολοκληρο. Με φτυναν και με βριζαν χαστουκιζοντας με και και με τραβολογουσαν σαν σφουγγαριστρα στο πατωμα βαζοντας με να καθαριζω τα κατουρα τους.Τελειονοντας με επιασε απο το λαιμο και με κατεβασε με κλωτσιες και βρισιες στο υπογειο βαζοντας με μπροστα σε οσους ηταν εκει και κατεβηκαν απο πανω να χορευω κατω απο τη μουσικη του κινητου του που ειχε βαλει να παιζει. Αναψε τσιγαριλικι και μου εδωσε να καπνισω ενω αυτος καθισε σε καναπε εκει κατω και με εβριζε μολις πηγαινα να σταματησω.Ειχα στεγνωσει αλλα μοιριζα κατουρα και χυσια και φουντα. Οσοι κατεβαιναν χασκογελουσαν με βριζαν με χουφτωναν με τσιμπουσαν με φτυναν με κωλοδακτιλιαζαν και με τραβουσαν φωτογραφιες και βιντεο. Θα ξαναπαω συντομα και θα παρω μαζι μου και το 150εκ δερματινο με κομπους και στις εννια ουρες μαστιγιο μου γιατι καταλαβα οτι καποιοι εκει γουσταρουν και κυριαρχια.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 17, 2018
Ράννια
Cross
2
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 gfn1985, foystitsa , travestolagnos και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Δεκεμβρίου, 2018
Κ μετα πηγες στο Βαρδαρη για πιτογυρα..... Ασε μας "κουκλιτσε" μας.....
18 Δεκεμβρίου, 2018
Μπραβο σίχαμα..μοιραζε-αρπαζε παράσημα απ ολες τις υφηλιους
18 Δεκεμβρίου, 2018
Όλα αυτά ακαποτα δηλαδή;
19 Δεκεμβρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

για πιπόγυρα ισως......
19 Δεκεμβρίου, 2018

τιμη μου να με ξεφτελιζουν δημοσια οσοι και οσες θελουν και... μπορουν Κυριε μου. Και πραγματι μια ξεφτελισμενη και τελειωμενη παθητικη μαζοχα pantyhosed sissy slave ειμαι
19 Δεκεμβρίου, 2018

τα γαμησια παντα με καποτα τα τσιμπουκια οχι
24 Ιανουαρίου, 2019

Αφού έγραψες "Εχυσε μεσα στην κωλοτρυπιδα μου με σπασμους και μου σηκωσε το καλσον για να μεινουν μεσα τα χυσια. Με επιασε απο το σβερκο και με εβαλε να του καθαρισω την πουτσα απο τα χυσια και τα υγρα απο την κωλεθρα μου"

Άρα... για ποιά καποτα μιλάς;;; ξεκάθαρα φαίνεται από τα γραφόμενα σου ότι γαμηθηκες ακαποτα
29 Ιανουαρίου, 2019

ενας μονο που ηταν και ο πιο βιαιος με εχυσε μεσα, ε και;;;
01 Απριλίου, 2019
ποιό κομμάτι έβαλε στο κινητό του για να χορεύεις ?
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9