Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 16 10
Cinema 105521
Γενική βαθμολογία

7.7
Γενική Εντύπωση

7.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

8.0
Ποιότητα προβολής

8.0
Μιας και πέρναγα από εκει κατά της 1400 το μεσημέρι λεω να μπω να δω τι γίνεται και στον Πειραιά! ψάχνοντας παντα μήπως μιας και είναι καινούργιο και καθαρο μαγαζι να βρω κανα ζευγαράκι να κανουμε κανα τριο! Ο χωρος όπως εχουν γράψει και πιο πριν ειναι καθαρος, εδωσα το αντίτιμο στον νεαρο μου ειπε εάν θελω προφυλακτικά και μπηκα, εχει μονο καμπίνες ενώ στο υπόγειο εχει χωρο για μεγαλες φασεις, δεν υπηρχε ψυχη οπου και εάν κοίταξα! Στις καμπινες εχει επιλογή να δεις ότι τσοντα θελεις εχει χαρτι και καλαθάκι (χαχαχαχα) τουαλέτες καθαρες στον επανω οροφο, και αυτόματο πωλητή για οποιον εχει υπογλυκαιμίες χαχαχαχα. Δυστυχος εγω και οι καμπινες μεσα τιποτα ουτε ψυχη!!! λεω και εγω κατι θα κάτσει τοσα μπαρακια εχει εδώ διπλα καποια θα μπει μεσα αλλα τιποτα εκατσα κανα 10 λεπτο και αποχωρησα.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 10, 2015
stratiotis03
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαρτίου, 2015
Τελικά το μαγαζί δεν μπορεί να μαζέψει κόσμο κρίμα γιατί ειναι ωραίος χώρος
Μήπως να κάνει κάτι ο ιδιοκτήτης να προσελκησει κόσμο...
12 Μαρτίου, 2015
Αν είναι τόσο ήρεμο το μέρος τότε θα το επισκεφτούμε με την δική μου... είναι φαντασίωση μας που δεν έχουμε πραγματοποιήσει ακόμη μια που όταν όταν αποφασίσαμε και πήγαμε σε σινεμά στο κέντρο της Αθήνας μπήκα μόνος μέσα ενώ εκείνη περίμενε στο αμάξι αλλά όταν είδα το σινεμά γεμάτο κόσμο αποφασίσαμε ότι δεν θέλουμε να μπούμε....
21 Αυγούστου, 2015
Είναι πολύ γαμάτο μαγαζί, αλλά δυστηχώς οι Ελληνίδες δε μπαίνουν σε τέτοια.....Κρίμα πάντως γιατί στο εξωτερικό γίνεται πανικός από γκόμενες και ζευγάρια!!!
31 Αυγούστου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φυσικα και μπορείς να πας με την κοπέλα σου και μαλιστα στις καμπίνες εχει γαντζακι που κλειδώνει απο μεσα αρα κανείς εαν εσυ δεν θες δεν μπορεί να σε ενοχλήσει!!!!Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4