Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 163 10
Cinema 473777
Γενική βαθμολογία

5.3
Γενική Εντύπωση

2.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

6.0
Ποιότητα προβολής

8.0
Έχωντας ορέξεις για μια καλή μαλακία και με μια όρεξη να χάσω ενα 10 άρικο αποφάσισα να παω βράδυ στο συγκεκριένο μαγαζί στο οποίο εχω ξαναπάει. μπαίνοντας και στο χώρο του ταμείου, παρατηρώ μισο κεφάλι να ξεπροβάλει απο την κόκκινη κουρτίνα σε slow motion και καταλαβαίνω πως είναι ο γνωστος γαργαλοπνίχτης που μοιαζει με τον κυριο που σφαζει στις ταινίες SAW Money Mouth λεω εδω ήμαστε δεν ξεκινησαμε καλά. μπαίνοντας στα ενδότερα ανηφόρησα στον όροφο και μπηκα μόνος σε μια καμπίνα με τον γαργαλοπνίχτη να μ ακολουθεί. ενω φτιάχνομαι με την τσόντα ακούω κίνηση στη διπλα καμπίνα και μια μανία κάποιος να προσπαθεί ν ανοιξει το παραθυράκι το οποίο είχα κλείσει. μάταιη η προσπάθεια του βγαίνει απ εξω και προσπαθεί να βάλει το χέρι του απο το κενό που υπάρχει στο τζάμι της καμπίνας. με μια γρήγορη κίνηση ρίχνω ενα μπουνίδι στο χέρι που είχε μπει μέσα απο την κουρτίνα μεχρι σχεδον τον αγκώνα και ακούω μια ταυτόχρονη κραυγή του τύπου αου καλέ........με τα πολλά αφου έχω επέλθει σε στύση μετα απο πολύ προσπαθεία και καμία ενόχληση απο κανέναν άλλο αποφασίζω να κατέβω κατω στο χώρο των καθισμάτων και κάθομαι στον καναπέ δεξια που περιβάλλεται απο τοιχάκια. ενω ολα κυλάνε ομαλά και μετα από 20 λεπτά malaperding είμαι ετοιμος να αφύσω την κούραση μου στα ευωδιαστά μωρομάντιλα γνωστής μάρκας, παρατηρώ πανω απο το κεφάλι μου τον ίδιο γαργαλοπνιχτή με τις κόρες των ματίων του να εχουν γίνει αυγά ματια. ευθυς σηκώνομαι με το καυλί έξω και κοκκινισμένο απο το παρολίγον χύσιμο και ακόλουθει ο πικάντικος διάλογος.
- ρε παλιο***** εχεις φάει τοσα ακύρα γιατι δε μ αφήνεις στην ησυχία μου.
-δεν κάνω κάτι απλα κοιτάω. εχεις πρόβλημα?
- εχω πρόβλημα με τον τρόπο σου, να παρατηρείς αλλά να μη γίνεσαι ενοχλητικός.
-αν ήθελες την ησυχία σου να καθόσουν σπίτι κομπλεξικέ.
εκείνη τη στιγμή και αφου με τις φωνές διακόψαμε το μαλαπερδινγκ άλλων συναγωνιστών έρχεται ενας και μου λέει
- αστον το μαλακα δε τον βλέπεις πως είναι?
με τα πολλά και αφού ξενέρωσα την πίστη μου έφυγα βρύζωντας ολάκερη την gay κοινωνία και ανηφόρησα προς τροφωνιου στη φιλη μου Γιάννα όπου με ηρέμησε και κατέθεσα τους τόνους μου.
στο chat μετα το σεξ και εξω απο το δωματιο της ξηγηθηκα το σκηνικό και με το άκουσμα εκλαιγε απο τα γέλια μαζί με την τσατσα

φιλοι μου συμπαθέστατοι αλλα αγενεστατοι γαργαλοπνίχτες, οταν θέλετε δικαιώματα να σεβεστε και των αλλονών. το μαγαζί έχασε και χάνει πολύ κόσμο κάθε βδομάδα με τα διάφορα περίεργα που συμβαινουν. σε λίγο καιρό οταν πάρουν πρέφα οι μπάρμπαδες απο το αβέρωφ τους πλούσιους αφρώδεις καναπέδες, κατάλληλους για αρθριτικά, σίγουρα το μαγαζάκι θα ξεπεράσει την cultila του αβερωφ και άλλων σινεμά.

Παρακαλώ να περάσει
Rafelo
Ανώτερος
11
Πόντοι:
5.547
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Απριλίου, 2014
απλα φιλε μου εκει μεσα καποτε ηταν παραδεισος για τους ματακιδες και τους ζευγαροκυνηγους και ο ιδιοκτητης πειρε μετρα και εκανε σκουπα αυτους που εστηναν τα παχνιδια εκει μεσα και αυτους που τα χαλαγαν επισεις και δεν εκανε αυτο που επρεπε να τους κανει να ξενεροσουν και να φυγουν παρα μονο πουλαγε τσαμπουκα και τους πεταγε εξω χυδαια αυτους που του αφηναν τα λευτα ουσιαστικα τωρα λοιπον κλαιμε και σας φταινε η γκει και τα γεροντακια και κραζετε ολοι πλεων ειναι αργα περασε η μπογια του εν λογο σινεμα αν δεν κανει αλλαγες αργα η γρηγορα θα περασει στην ιστορια σαν ενα μπαλονι που φουσκονε και στο τελος εκανε μπαμμμμμμμμμμ
SV
Stefanos vasilopoulos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1