Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 163 10
8 Downtown
Hot
Cinema
476081
Γενική βαθμολογία
8.3
Γενική Εντύπωση
8.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
9.0
Ποιότητα προβολής
8.0
Είμουν περαστικός από Αθήνα, στην οποία έπρεπε να παραμείνω 12 ώρες.... Έχοντας μία παλαιότερη εμπειρία από ένα cinema στην ομόνοια (η οποία ήταν και η μοναδική gay εμπειρία μου), μπήκα σε αυτό το site, και αποφάσισα να πάω στο AT να σκοτώσω την ώρα μου και να περάσω αν γίνεται καλά. Μπαίνοντας μέσα το μεσημεράκι, άφησα την βαλίτσα μου σε μία πολύ ευγενική και διακριτική κοπελίτσα στη ρεσεψιόν η οποία διάβαζε ένα βιβλίο. Μπήκα μέσα κάπως αγχωμένος, και αμέσως ανέβηκα στον εξώστη για να είμαι πιο άνετος. Υπήρχε κίνηση 7-8 ατόμων διαφόρων ηλικιών, από 20 έως και 60 νομίζω. Ο μεγαλύτερος ήταν γυμνός μέσα σε μία καμπίνα με ανοιχτή τη πόρτα και τον έπαιζε ανέμελος. Δεν μου άρεσε το θέαμα.... Δεν με πλησίασε κάποιος να κάτσει κοντά μου, όπως μου είχε συμβεί στο άλλο cinema, αλλά αυτό που μου συνέβη ήταν το εξής: Ένας μελαχροινός νεαρός, μάλλον πακιστανός, αρκετά θηλυπρεπής, είχε γδυθεί σε μία καμπίνα και με κοιτούσε επίμονα, πήγα και γω αρκετά τρακαρισμένος, και κλειστήκαμε μέσα. έκατσε στο καναπεδάκι και μου κατέβασε το παντελόνι. μου ζήτησε το προφυλακτικό που μου έδωσε η κοπέλα στο ταμείο, αλλά όταν του το έδωσα διαπιστώσαμε ότι ήταν μαντηλάκι.... όπως και το δικό του... με αποτέλεσμα ούτε πίπα να μου πάρει, ούτε φυσικά κάτι παραπάνω. Το μόνο που έκανε ήταν να μου τον παίξει με τα απαλά χεράκια του μέχρι να χύσω.... μετά από λίγο έφυγα κιόλας. Το μαγαζί μου φάνηκε αρκετά καθαρό, και δνε μύριζε άσχημα. Η καμπίνα που χρησιμοποίησα ήταν λειτουργική πλήρως. Δεν θυμάμαι τι ταινία έπαιζε, η γενική μου εντύπωση είναι πολύ καλύτερη από την παλιά μου εμπειρία, θα ξαναπάω στην επόμενη ευκαιρία που θα μου δοθεί!
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2013
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 08 Απριλίου, 2014)
08 Απριλίου, 2014
Δεν κατάλαβα αν ο Πάκης θα σε πήδαγε ή εσύ τον Πάκη! Ορίστε που ο Πάκης προσέχει περισσότερο από κάτι ελεεινούς δικούς μας. Αλλά και εσύ πήγες στο τσοντοσινεμά χωρίς καπότες; Νομίζω ότι κάπου μέσα έχει καποτομηχάνημα με κέρματα!
thourios
08 Απριλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Γδύθηκε και έκατσε στον καναπέ προκειμένου να μου πάρει πίπα.... για αρχή... (Είμαι ενεργητικός μέχρι στιγμής, δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον.) Τελοσπάντων δυστυχώς δεν συνέβη! Όσο για το μηχάνημα δεν ξέρω αν έχει, δεν πρόσεξα κάτι. Καλό θα ήταν βέβαια γιατί χρειάζεται. Κλείνοντας, για μένα ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι λιγότερο τρακαρισμένος για να το απολαύσω, και αυτό γιατί οι εμπειρίες μου είναι μικρές...
6
69stefanos69
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2