Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 163 10
Cinema 473896
Γενική βαθμολογία

10.0
Γενική Εντύπωση

10.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

10.0
Ποιότητα προβολής

10.0
Ξαναπήγα μετά από αρκετό καιρό και οι αλλαγές στο χώρο ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Ξεχάστε τους δύο ορόφους που ξέρατε.

Το ισόγειο απέκτησε πλέον dark room, στο χώρο όπου κάποτε υπήρχε το μπάρ. Ο χώρος προβολής μίκρυνε λίγο αλλά προστέθηκαν περισσότεροι καναπέδες, οι οποίοι από ότι είδα χρησιμοποιούνται δεόντως.

Η αριστερή πλευρά του πάνω ορόφου έκλεισε εντελώς και έγινε ένα μεγάρο dark room με πολλούς καναπέδες και πολυθρόνες. Συγκεντρώνει πλέον την περισσότερη κίνηση από κάθε άλλο σημείο του χώρου, ακόμα και από το υπόγειο όπου δέν έγινε κάποια νέα μεταβολή.

Ολες οι τηλεοράσεις στις καμπίνες λειτουργούσαν κανονικα. Αρκετός κόσμος και παιχνίδι συνεχές σε όλους τους ορόφους, ιδιαίτερα στο dark room του πάνω ορόφου.

Θα ξαναπάω οπωσδήποτε, νομίζω μακράν ο καλύτερος χώρος της Αθήνας.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 21, 2013
Νέο Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Δεκεμβρίου, 2013
δεν μας ειπες το βασικοτερο ομως ... gay cinema ?
25 Δεκεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δεν ειναι μονο για gay φιλε μου
26 Δεκεμβρίου, 2013
χιχιχι καλα τα λες φιλε χαμστερ ετσι δυναμικα αγορινα μου
SV
Stefanos vasilopoulos
27 Δεκεμβρίου, 2013

χαχαχαχα καλο!!! σωστα δεν είναι για gay ο χωρος, είναι zombie gay που σε κυνηγάνε παντου για να σου πιουνε το αιμα!!!
Ρε τι ψεμματα λετε στο κοσμο, ημαρτον!!! Μαλακία
27 Δεκεμβρίου, 2013
Την ημέρα που πήγα εγω υπήρξε για λίγο ένα μόνο ζευγάρι, το οποίο έκανε μια βόλτα σε όλους τους χώρους, κάθισε λίγο στον πάνω όροφο και έφυγε. Δεν ειναι η πρώτη φορα που βλέπω ζευγάρι στον χώρο αυτό. Τώρα ως προς τα υπόλοιπα σχόλια, αδιάκριτοι υπάρχουν σε όλους τους χώρους αυτού του είδους. Εχω την εντύπωση ότι εδω το αδιάκριτο κυνηγητό είναι μικρότερο σε σχέση με άλλα σινεμά του κέντρου. Κατά τα λοιπά η κρίτικη που έγραψα δεν περιέχει καμμια ανακρίβεια.
28 Δεκεμβρίου, 2013

εγω πάντως βρίσκω ανακρίβειες. οι 3 απο τις 5 τηλεοράσεις στις καμπίνες δε λειτουργούν μήνες τωρα. επίσης η ανακαίνιση συνεχίζεται. τη τελικη διαμόρφωση περιμενετε να τη δούμε. παντως καλυτερα να το εκλεινε 10 μερες να κανει την ανακαίνιση παρα τωρα που κοντεύουμε να παίζουμε πανω στα μπάζα και τις καρέκλες...
28 Δεκεμβρίου, 2013
καρέκλες υπάρχουν σε ένα σημείο, τέρμα στην άκρη αριστερά της οθόνης, εκεί που δεν πάει κανείς, τι να κάνει άλλωστε? Εκτός και αν πρέπει οπωσδήποτε να έχει να παρατηρήσει κάτι. Πολύ ευχάριστο το ότι συνεχίζονται οι αλλαγές, άρα περιμένουμε και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις.

Την ημερομηνία που αναφέρω λειτουργούσαν όλες οι οθόνες, μετά δεν ξαναπήγα.
30 Δεκεμβρίου, 2013
εγω παω απο τοτε που περιπου ανοιξε το σινεμα εχει κανει πολλες αλλαγες εχει κανει παρτι που δεν εχει κανει κανενας αλλο παρομιο μαγαζι εχει κανει αρκετα μαζευη κοσμο καλο ειναι καθαρο ακομα βεβαια εχουν γινει καπια λαθη απο μερια υπευθηνου και καπιον πελατων που θεωρισαν οτι ειναι σπιτη τους εκει μεσα και ξεφηγε λιγακι το θεμα αλλα οκ ειναι ενας αρκετα καλος χορος για ολα τα γουστα αλλα τα 7 ευρο μεν ειναι παρα πολλα για την εποχη και δεν προσφερει κατι αλλο απο εναν καθαρο και ζεστο χορο αλλαγες θα γινουν σιγουρα ισος για να ερθει παλι πισο ο κοσμος που εφυγε και να λεμε παλι τα ιδια
SV
Stefanos vasilopoulos
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8