Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 163 10
Cinema 475991
Γενική βαθμολογία

8.7
Γενική Εντύπωση

10.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

8.0
Ποιότητα προβολής

8.0
Κυριακή βράδυ το επισκέφτηκα κατά τις 1.Μπήκα μέσα μαζί με ένα νεαρό ζευγάρι. Αφού έκατσαν λίγο έξω στα καθίσματα και χαιδευτηκαν μπήκαν μέσα σε καμπίνα με ανοιχτά τα παραθυράκια. Μπήκα στη διπλανή καμπίνα. Στην αρχή τους έβλεπα που ο άνδρας γαμούσε τη γκόμενα. Αφού άρχισα να χαιδεβω και εγώ τη γκόμενα μπήκα και εγώ μέσα στη καμπίνα. Αυτό που ακολούθησε δε περιγράφετε και οι δυο μας γαμήσαμε τη γκόμενα ενώ σε κάποιες φάσεις γάμησα για λίγο και τον άνδρα. Απο το άλλο παραθυράκι ταυτόχρονα μας παρακολουθούσε και κάποιος άλλος χωρίς να λάβει μέρος. Η φάση είχε διάρκεια 1 ώρα με αποτέλεσμα να γίνουμε όλοι μούσκεμα. Μέτα από μια ώρα αφού γάμησα και τη γκόμενα και τον άνδρα χύσαμε και οι δύο μας πάνω στη γκόμενα. Η φάση ήταν πολύ κάβλα και το ζευγάρι χωρίς ταμπού και ευγενικό Σας ευχαριστώ και ελπίζω να βρεθούμε ξανά

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 25, 2013
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 25 Νοεμβρίου, 2013) 25 Νοεμβρίου, 2013
Ερχόμαστε μεγάλε. Πρέπει να πάρουμε τηλέφωνο για ρεζερβέ; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας γαμήσουν οι Πάκηδες επαγγελματίες και όχι να γαμήσουμε εμείς.
Εύγε!
Μαλακία
25 Νοεμβρίου, 2013
ΓλώσσαΕίσαι τυχερός φίλε! Είναι δύσκολο να σου κάτσει φάση τέτοια. Εγώ που έχω πάει, έχω κάνει παρτουζα με 2 άντρες. Καλά ήταν!!!ΓλώσσαΓλώσσα
25 Νοεμβρίου, 2013
ε ρε τι γίνεται ... Κεφάλι σε τοίχο!
25 Νοεμβρίου, 2013
εισαι σιγουρος δηλαδη οτι ηταν ζευγαρι με γυναικα ; Κεφάλι σε τοίχο!
25 Νοεμβρίου, 2013
Ασε μας ρε φιλε με τις ψευτοκριτικες σου
25 Νοεμβρίου, 2013
Δυστηχως οοοοοοοοοσο και να προσπαθησετε να μας πεισετε οτι στο μαγαζακι παιζουν τα παραπανω,να ειστε σιγουροι οτι ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ υπαρχει περιπτωση να το καταφερετε...εχετε παρει την κατω βολτα εδω κ καιρο και δυστηχως αντι να κανετε κατι για να το αλλαξετε αυτο,προσπαθειτε να μας πεισετε οτι το μαυρο δεν ειναι μαυρο αλλα ασπρο...Συγνωμη αλλα μετα κ απο αυτο δυστηχως για εσας το μαυρο δεν ειναι μαυρο..ειναι καταμαυρο!
26 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

στη κριτική ο φίλος φαίνεται ότι τρολάρει φουλ. μετά από κανα μήνα πέρασα το Σαββατο μια βόλτα. στο κάτω χώρο έχουν γίνει καποιες αλλαγές στη διαρύθμιση και αναμένεται να γίνουν και άλλες γιατί διάβασα μια ανακοίνωση ότι τη Πεμπτη 28/11 το μαγαζί θα παραμείνει κλειστό λόγω εργασιών. στις καμπίνες φτιάχτηκαν οι σίτες και οι πόρτες αλλά οι περισσότερες τηλεοράσεις παραμένουν off. Από κόσμο τα ίδια χάλια. ελάχιστος κόσμος καθόλου σχεδόν δράση. ήδη αρκετές φάτσες που συχναζαν στο μαγαζί τις βλέπω σε άλλα αντίστοιχα μερη. μπηκαν σε καποια φαση και 2 ζευγάρια παρεα για το χαβαλέ. κλειστηκαν σε 2 καμπίνες και γελαγαν επειδή είχαν μαζευτεί διάφοροι απ'εξω. έπαιζε και ένας μη εμφανίσιμος νεαρός στο dark που απ'ότι ακουσα ζηταγε λεφτά σε όσους τον πλησίαζαν. κατάντια... συνεχίζω να πιστεύω ότι κανοντας αλλαγές στο χώρο μόνο δε θα φέρει το κόσμο πίσω. πλέον η μόνη λύση είναι τα events και κάποιες προσφορές. γιατί να δώσει κάποιος 7 ευρώ να παει στο ΑΤ που έχει το πολυ 10 άτομα και να μη δώσει 4,5 να παει στο Αβερωφ που θα βρει 40...
29 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Συμφωνω με τον προλαλησαντα, η ψευτια παει συννεφο!!! Γυναικες μπαινουν μεσα μονο καταλαθος χαχαχα Μαλακία
30 Νοεμβρίου, 2013
Δεν πατε καμια βολτα ολοι εσεις που κατηγωρητε το μαγαζι;Αφου δεν σας αρεσει γιατι ασχολιστε μαζι του;Γι αλλα σινεμα δεν βλεπω τοσες κακοβουλες κριτηκες οσο εδω.Μπραβο.Αρα αξιζει για να ασχολιστε.Μαλλον δεν σας αρεσει που δεν ειναι σαν τ αλλα.Ε;Δεν σας αρεσει που πανε {εστω κ με λιγοτερη συχνωτητα τωρα}ζευγαρακια κ κανου η οχι την καυλα τους.Δεν σας αρεσει που δεν ειναι σαν τα σινεμα της Ομονιας.Μηπως σας χαλαει που δεν βαζει πακιστανια;Απλα φιλοι μου, οσο ασχλιεστε,εστω κ κακοβουλα παει να πει οτι αξιζει το μαγαζι.Ετσι δεν εναι;Σημερα ειδα ομορφες αλλαγες μεσα.Κατι ετοιμαζει για να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι.Γκευ κ στρεητ.Αν νωμιζετε οτι εχω καποια σχεση με το μαγαζι απλα στειλτε μου μυνημα στο ιν μποξ.Κ εγω πελατης ειμαι που αφηνω 7 ευρω για να περναω ωραια.Κ εκει πιστεψτε με περναω ωραια...Οταν μπαινει καποιο ζευγαρακι.Ειμαι στρεητ κ περναω ωραια.Σκεφτητε οι γκευ.Ευχαριστω οσους μπηκαν στο κοπο να διαβασουν την αναρτηση μου.Καλες γιορτες σε ολους.
30 Νοεμβρίου, 2013
Νομιζω οτι υπαρχει κ ρατσισμος κατα των στρεητ.Ετσι;
14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2