Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 163 10
Cinema 473910
Γενική βαθμολογία

7.3
Γενική Εντύπωση

7.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

8.0
Ποιότητα προβολής

7.0
Δευτέρα απογευματάκι, ακόμη μία επίσκεψη στο σινεμά. Από την στιγμή που άνοιξε μέχρι σήμερα, έχω πάει περίπου 10 φορές, με σκοπό να πετύχω ζευγάρι για φάση. Με ψαρώσανε οι κατα καιρούς κριτικές και έχω πάει σε όλες σχεδόν τις πιθανές ώρες και ημέρες. Μεσημεράκι, απόγευμα, Σάββατα μετά τις 02:00 κτλ. Δεν πέτυχα ποτέ μου κανένα ζευγάρι, παρά μόνο πούστηδες οι οποίοι είναι μέχρι ένα σημείο διακριτικοί, αλλά μου την δίνουν που σε ακολουθούν παντού. Όπως σήμερα που ήθελα να τον παίξω και ένας μαλάκας, τραγικός σε εμφάνιση μεσήλικας, με ακολουθούσε όπου πήγαινα. Δύο φορές συνολικά είχα πετύχει τον ίδιο πούστη, που μου έπιασε την κουβέντα και με είχε πρήξει να μου πάρει πίπα. Άσε που βρωμοκόπαγε το στόμα του (παρόλο που μάσαγε τσίχλα). Και μία άλλη φορά, ένας πατσαβούρης bisexual, μου είχε συστηθεί ως ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός και του σύστησα τον πούστη με την βρωμερή αναπνοή, αφού δεν γουστάρω να με δουλεύουν. Το πόρισμά μου είναι ότι το μέρος είναι μόνο για πούστηδες που θέλουν άμεσα να γαμηθούν, αφού στα πριβέ δωματιάκια πέφτουν φούλ γαμήσια. Δεν πιστεύω ότι σε αυτό το μέρος πηγαίνουν ζευγάρια (αν και ο πούστης με την "καυτή ανάσα" μου είπε ότι είχε δει 2 φορές). Είναι ένας σύγχρονος αστικός θρύλος, εξού και ο τίτλος, με σκοπό να ψαρώσουν οι straight και να το επισκευτούν και να προσελκύσουν με τη σειρά τους περισσότερους gay. Κατά τα άλλα ο χώρος είναι πεντακάθαρος και επιπέδου village. Επίσης όλο το προσωπικό που έχει δουλέψει εκεί είναι ευγενέστατο, διακριτικό και με χαμηλό προφίλ. Εγώ δεν ξαναπατάω πάντως εκεί.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 23, 2013
Ultras13
Νέο Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Σεπτεμβρίου, 2013
ΓλώσσαΡε φιλαρα! Πολλή επιθετικό σε βρίσκω με τους ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ! όπως τους αποκαλείς. Εσύ γιατη πηγαίνεις εκεί? Για ζευγάρι όπως λες. Τη θα κάνεις μαζί τους? Θα γαμηθείς, με τον άλλον? η θα πάρεις μάτι? Τότε εσύ δεν είσαι ΠΟΥΣΤΗΣ! αλλά ΝΟΡΜΑΛ! Ρε άντε, από εκεί κομπλεξικέ!!!ΘυμόςΘυμός
24 Σεπτεμβρίου, 2013
φιλε σορυ αλλα ζευγαρια εχω δη πολλες φορεσ και δεν εχω κανενα λογο να πω ψεματα ..ωπος εχω δη και τρανς μονη ωπος και μια μελαχρινη με χρηματα να δινη σεχ...τωρα δεν ξερω τη παιζη..
24 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εγω το έχω πει ότι όποιος πάει στο adult για να γαμήσει γυναίκα είναι καμμένο χαρτί. ζευγάρι παίζει να μπαίνει 1-2 την εβδομάδα που σημαίνει πρέπει να είσαι πολύ κωλόφαρδος για να το πετύχεις. Ο φίλος δεν ήταν και ξεσπά στους υπόλοιπους πελάτες του μαγαζιού κλαίγοντας το 7ευρω. εμείς οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ είμαστε στο σωστό χώρο πάντως και περνάμε καλά. εσύ αν περιμένεις να γαμήσεις γκομενάκι στο τσοντάδικο κάτσε σπίτι και παίχτον καλύτερα...
25 Σεπτεμβρίου, 2013
Η αλήθεια είναι ότι καλώς κάνεις να μην ξαναπατήσεις γιατί δεν σέβεσαι την σεξουαλικότητα των υπολοίπων πελατών του adult και μάλλον είσαι και από αυτούς τους λυσσασμένους παρανοικούς που επιτίθονται στα ζευγάρια σαν να μην έχουν ξαναδεί γυναίκα στην ζωή τους. Τώρα αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι μάλλον έφαγες πόρτα σήμερα και έσταξες χολή για το σύνολο των πελατών χωρίς καμμία διάκριση και με πολύ προσβλητικό τρόπο μάλιστα. Είσαι επιεικώς απαράδεκτος.
25 Σεπτεμβρίου, 2013
στο μονο που σου ριχνω δικιο ειναι σε αυτο που ειπες οτι σε ακολουθανε παντου οπου και αν πας!!!
οντωε πολυ ενοχλιτικο...Θυμός
μα ετσι και να θελεις να κανεις κατι δε υπαρχει περιπτωση!!!
σε ολα τα αλλα ομως εισαι φαουλ.
25 Σεπτεμβρίου, 2013
ΘυμόςΦίλε μου, καλά στα λένε. Στο Τσονταδικο πάω εγώ προσωπικά, γιατη γουστάρω να τον Παίζω! και να με βλέπουν. Και καμία επαφή με άντρα, γιατη γουστάρω να με γλύφουν. Τώρα εσύ απόφευγες τους Άντρες! και έψαχνες γυναίκα. Μα είναι δυνατόν? Πειγεναι αφού δεν είσαι ΠΟΥΣΤΗΣ! Φυλής, να βρεις αυτό που δήθεν έψαχνες. Σε λαθος χωρο, πηγες.Κεφάλι σε τοίχο!Κατσικογάμης
26 Σεπτεμβρίου, 2013
Ψυχραιμία. To πρόβλημα με το μέρος είναι ότι γενικά δεν πάνε ζευγάρια. Για κάποιους Gay εγώ το μόνο που έχω να προσάψω είναι ότι κάποιες καμπίνες τις αφήνουν σε άθλια κατάσταση. Έχω πάει 4 φορές, 3 μόνος μου και μία με την κοπελιά μου όπου είχαμε πολλή διάθεση για παιχνίδι. Δυστυχώς αυτοί οι μόνιμοι τύποι που παίζουν εκεί μέσα είναι λίγο αποκρουστικοί οπότε γαμηθήκαμε μέσα σε μία καμπίνα και φύγαμε. Τις φορές που έχω πάει μόνος μου, μία ήταν Σάββατο βράδυ και είχε 2 ζευγάρια, μία Δευτέρα βράδυ όπου μπήκε ένα ζευγάρι κι έφυγε κατευθείαν και μία πέτυχα μία τύπισα που μου πήρε πίπα για 10 ευρώ. Γενικά gay έχουν έρθει κοντά αλλά δεν ασχολήθηκα και δεν ασχολήθηκαν οπότε όλα καλά. Επαναλαμβάνω το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι ότι είμαστε πολύ πίσω και τα ζευγάρια δυστυχώς έχουν ακόμα Taboo και δεν πάνε σε τέτοια μέρη. Μεγάλο μείον του μαγαζιού που έκοψε τη βραδιά για ζευγάρια που είχε κάθε βδομάδα. Πάντως με την καλή μου θα το ξαναδοκιμάσουμε. Πρέπει ο χώρος να στηριχθεί και να κρατηθεί καθαρός μακριά από την παρακμή που βλέπεις σε άλλα αντίστοιχα.
26 Σεπτεμβρίου, 2013

ΘυμόςΡε φίλε! Παρακμή! τη εννοείς? Εάν εννοείς τους GAY! και γενικά Ματάκηδες. Όσοι γουστάρουν να τον ΠΑΙΖΟΥΝ! Να κάνουν Τσιμπούκια, και γενικά. Ε! Λοιπόν! ρε ΜΑΛΑΚΕΣ!!! Πάρτε της γκόμενες σας. Στα Ξενοδοχεία και στα πάλκα. Τα τσοντάδικα, δεν είναι για τα μούτρα σας. Ανώμαλοι λέγεστε ρε, ΑΡΧΙΔΙΑ! Ένα ζευγάρι νορμάλ, θα πάει να δη μια Ταινία σε νορμάλ σινεμά. Άσε την{ ΠΑΡΑΚΜΗ} εκεί που είναι. Μαλακα!!!ΘυμόςΘυμόςΚεφάλι σε τοίχο!
26 Σεπτεμβρίου, 2013

επειδή εδώ στο φόρουμ μπαίνετε πολλά ζευγάρια γιατί δε το οργανώνετε άτυπα. πχ αν πάτε στο Adult πηγαίνετε Παρασκευές μετά τις 22.00. θα μαθευτεί και θα έρθουν και άλλα ζευγάρια. και μπορεί και ο ιδιοκτήτης να ξυπνήσει και να σας απομονώσει και να καθιερωθεί και επίσημα. το θέμα είναι γουστάρουν ζευγάρια να έρχονται ή οι μονοι που γουστάρουν είναι οι ενοχλητικοί ζευγαροκυνηγοί?
12 Οκτωβρίου, 2013

Kαποτε ειχε βραδια ζευγαριων ,,αλλα την ακυρωσε,,,πηγαιναμε τοτε,,αλλα απο τοτε που το ακυρωσε ...ΤΕΛΟΣ..
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10