Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 163 10
8 Downtown
Hot
Cinema
473910
Γενική βαθμολογία
7.3
Γενική Εντύπωση
7.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
8.0
Ποιότητα προβολής
7.0
Δευτέρα απογευματάκι, ακόμη μία επίσκεψη στο σινεμά. Από την στιγμή που άνοιξε μέχρι σήμερα, έχω πάει περίπου 10 φορές, με σκοπό να πετύχω ζευγάρι για φάση. Με ψαρώσανε οι κατα καιρούς κριτικές και έχω πάει σε όλες σχεδόν τις πιθανές ώρες και ημέρες. Μεσημεράκι, απόγευμα, Σάββατα μετά τις 02:00 κτλ. Δεν πέτυχα ποτέ μου κανένα ζευγάρι, παρά μόνο πούστηδες οι οποίοι είναι μέχρι ένα σημείο διακριτικοί, αλλά μου την δίνουν που σε ακολουθούν παντού. Όπως σήμερα που ήθελα να τον παίξω και ένας μαλάκας, τραγικός σε εμφάνιση μεσήλικας, με ακολουθούσε όπου πήγαινα. Δύο φορές συνολικά είχα πετύχει τον ίδιο πούστη, που μου έπιασε την κουβέντα και με είχε πρήξει να μου πάρει πίπα. Άσε που βρωμοκόπαγε το στόμα του (παρόλο που μάσαγε τσίχλα). Και μία άλλη φορά, ένας πατσαβούρης bisexual, μου είχε συστηθεί ως ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός και του σύστησα τον πούστη με την βρωμερή αναπνοή, αφού δεν γουστάρω να με δουλεύουν. Το πόρισμά μου είναι ότι το μέρος είναι μόνο για πούστηδες που θέλουν άμεσα να γαμηθούν, αφού στα πριβέ δωματιάκια πέφτουν φούλ γαμήσια. Δεν πιστεύω ότι σε αυτό το μέρος πηγαίνουν ζευγάρια (αν και ο πούστης με την "καυτή ανάσα" μου είπε ότι είχε δει 2 φορές). Είναι ένας σύγχρονος αστικός θρύλος, εξού και ο τίτλος, με σκοπό να ψαρώσουν οι straight και να το επισκευτούν και να προσελκύσουν με τη σειρά τους περισσότερους gay. Κατά τα άλλα ο χώρος είναι πεντακάθαρος και επιπέδου village. Επίσης όλο το προσωπικό που έχει δουλέψει εκεί είναι ευγενέστατο, διακριτικό και με χαμηλό προφίλ. Εγώ δεν ξαναπατάω πάντως εκεί.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 23, 2013
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
οντωε πολυ ενοχλιτικο...
μα ετσι και να θελεις να κανεις κατι δε υπαρχει περιπτωση!!!
σε ολα τα αλλα ομως εισαι φαουλ.