Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 48 10
Αβέρωφ
Hot
Cinema
176647
Γενική βαθμολογία
5.0
Γενική Εντύπωση
5.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
5.0
Ποιότητα προβολής
5.0
ήρθε και η σειρά του Αβέρωφ για να κλείσω τις εντυπώσεις μου από τα τσοντοσινεμά. Αθηναικόν και Κοσμοπολίτ μετά από αυτά που έχω ακούσει και διαβάσει δε θα μπω καν στη διαδικασία να παω...Αλλά και το Αβέρωφ συγκαταλέγεται σε αυτά που δύσκολα θα ξαναπάω. Για να είμαι ειλικρινής είδα τον περισσότερο κόσμο που έχω δει ποτέ σε τσοντάδικο. Σαββατο απόγευμα και κάποια στιγμή ίσως είχε και 45 άτομα συνολικά. Παρόλο όμως που προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με ηλικίες 45-60, η πλειοψηφία του κόσμου ήταν παρακμιακοί. Αρκετοί έχουν τσακωθεί με το σαπούνι, άλλοι είναι εντελώς χύμα, γενικά η κατάσταση είναι πολύ cult. Τουαλέτες πολύ βρώμικες και γενικά δεν υπάρχουν χώροι για παιχνίδι πέρα από πίπες που δίνουν και παίρνουν συνεχώς. Υπήρχαν και κάποιοι αλλοδαποί. Δεν ενθουσιάστηκα. Ισως τέτοιοι χώροι είναι καλύτερα όταν έχουν λίγο κόσμο.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2013
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
πριν το επισκεφτώ ας μου στείλει στο stathisn.1981@yahoo.gr. Είμαι παθητικός 34χρ. και γουστάρω
τρελά τους ώριμους ενεργητικούς άντρες. Ευχαριστώ πολύ.
βρουν; Εννοώ, γουστάρουν μόνο θηλυπρεπείς παθητικούς ή γαμάνε και αρρενωπούς; Δηλαδή αν μπεις στο σινεμά
και δηλώσεις παθητικός, θα φας πούτσα είτε είσαι αρρενωπός είτε είσαι θηλυπρεπής; Ή μόνο οι θηλυπρεπείς
τρώνε πούτσα;
πούτσες από ώριμους κωλομπαράδες τι πρέπει να προσέξεις; Δηλαδή πες ότι εγώ που είμαι παθητικός γουστάρω
να πάω σινεμά και να φάω πούτσες από όλες τις τρύπες. Να με πηδάνε 1-1μιση ώρα από κώλο και από στόμα.
Επειδή υποψιάζομαι πως θα είναι σχετικά σκοτεινά τι πρέπει να προσέξω; Σίγουρα θα έχω πάνω μου αρκετές
καπότες. Ξέρει κανείς τι λιπαντικό πάει στο κώλο για να μην σπάσουν οι καπότες; Δηλαδή, να ευχαριστηθείς
πούτσες όμως να γαμηθείς και με ασφάλεια, μην κολλήσεις τίποτα.
και κανενα αντισκηνο μη τυχον και βρεξει!!!
Για ενα να εισαι σιγουρος αμα τους αρχισεις με ολες αυτες τις ερωτησεις ενα ειναι το σιγουρο!!! επειδη θα τους σπασεις τα αρχιδια
στανταρ θα σε γαμησουνε μη σου πω οτι θα σε πλακωσουνε κιολας!!! Μας τα πρηξες μεγαλε!!!