Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 48 10
Attraxx
Hot
Cinema
224264
Γενική βαθμολογία
9.7
Γενική Εντύπωση
10.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
10.0
Ποιότητα προβολής
9.0
Στο μαγαζι αυτο εχω παει αρκετες φορες, σημερα ομως θελω να γραψω καποια πραγματα, 1. ο χωρος οπως καθε φορα πολυ καθαρος, ο κοσμος την ωρα που ειχα παει 3 το μεσημερι 5 ατομα,τσοντες για ολα τα γουστα.
καθε φωρα που παω στο αντραχχ ειναι διαφορετικη απο την προιγουμενη, ετσι λοιπον και σημερα εγινε κατι που δεν το ειχα υπολογισει, καθομουνα στην καμπινα μου περιμενοντας καποιος να ερθει στην διπλανη να του παρω καμια πιπα και για καλη μου τυχη μπαινει ενας νεαρος που ειχε το ποιο παχυ καυλι που εχω δει, του ακανα σημα να τον βαλει στην τρυπα αλλα τιποτα δεν με αφησε ουτε να τον αγγιξω με το χερι μου, του εδωσα μια καποτα να βαλει και εβαλα τον κολο μου στην τρυπα, να μην τα πολυλογω μου εσκισε τον κολο δεν ειχα ξαναπαρει τετοιο καυλι, δεν κρατησε πολυ ομως εχυσε γρηγορα απο το στενο κολαρακι μου και απο την καυλα που ειχε, και τοτε ηταν η δευτερη εκπληξη της μερας, η ποσοτητα του σπερματος ηταν τοση που η καποταδεν ελεγε να βγει απο τον κολο μου, δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο, πολυ θα ηθελα να τον ξαναπετυχω, αν διαβαζει ο συγκεκριμενος το ποστ αυτο ας μου στειλει πμ
καθε φωρα που παω στο αντραχχ ειναι διαφορετικη απο την προιγουμενη, ετσι λοιπον και σημερα εγινε κατι που δεν το ειχα υπολογισει, καθομουνα στην καμπινα μου περιμενοντας καποιος να ερθει στην διπλανη να του παρω καμια πιπα και για καλη μου τυχη μπαινει ενας νεαρος που ειχε το ποιο παχυ καυλι που εχω δει, του ακανα σημα να τον βαλει στην τρυπα αλλα τιποτα δεν με αφησε ουτε να τον αγγιξω με το χερι μου, του εδωσα μια καποτα να βαλει και εβαλα τον κολο μου στην τρυπα, να μην τα πολυλογω μου εσκισε τον κολο δεν ειχα ξαναπαρει τετοιο καυλι, δεν κρατησε πολυ ομως εχυσε γρηγορα απο το στενο κολαρακι μου και απο την καυλα που ειχε, και τοτε ηταν η δευτερη εκπληξη της μερας, η ποσοτητα του σπερματος ηταν τοση που η καποταδεν ελεγε να βγει απο τον κολο μου, δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο, πολυ θα ηθελα να τον ξαναπετυχω, αν διαβαζει ο συγκεκριμενος το ποστ αυτο ας μου στειλει πμ
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 28, 2013
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1. Η κριτικη πρεπει να αφορα το μαγαζι και ΜΟΝΟ αυτο. Δηλαδη περιγραφη ,ποιοτητα υπηρεσιων ,χωρος κ.λ.π.
2. Το πως πηδηχτηκες και ποιον συναντησες εκει ΔΕΝ νομιζω οτι αφορα ΚΑΝΕΝΑ. Κι αν αφορα καποιους ας ψαξουν αλλου.
3. Δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να διαβαζουμε για τον κωλο σου.
Γνωμη μου ειναι ο Administrator να λαβει υπ'οψη τα ανωτερω.
Υ.Γ. Και μια που προκαλεις , θα σου πω μια γνωμη για την επομενη φορα. Δοκιμασε να κλασεις.
Δεν υποστηρίζω την παραπάνω κραγμένη περίπτωση gay. Εννοείται πως μιλάει με γλώσσα που προκαλεί τους straight. Αλλά μην είστε μονομερείς. Κάντε κριτική και στο πώς μιλούν οι straight περιγράφοντας τις εμπειρίες τους στα μπουρδέλα και στούντιο.
Φιλικά!
Φιλικα .....globus
Keep on rocking