Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 163 10
Cinema 474184
Γενική βαθμολογία

9.7
Γενική Εντύπωση

9.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

10.0
Ποιότητα προβολής

10.0
χτεσινη επισκεψη..και πραγματικα χαρηκα γιατι ειδα πολυ κοσμο τουλαχιστον μεχρη της 1που εφυγα εγω ειχε αρκετο με σχεση αλλες φορες που το επισκευτηκα...με ξενερωσε λιγο η ταινια γιατι ηταν μια που ειχε ξαναδοιξη..ο χωρος παραμενη κα8αρος με καλη προβολη και ηχο...φαινεται οτι η υπευθηνη προσπαθουν και προσπαθουν πολυ ωστε ο χωρος να μην γινη ενας ακομη τσοντοσινεμας των αθηνων.επισεις ειδα ενα ζευγαρη ..τα συνηθη κορακια βεβαια επιποδος στοκαθε βημα τους εκατσαν για λιγο κατω..ομολογο οτι ηταν νεο ζευγαρη ηλικιακα..και το θεωρησα πολυ καλο αυτο.βεβαια ωπος ειπα πεσανε τα σχετικα κορακια μηπος τσιμπησουν κανα ψυχουλο...αλλα δεν νομιζω οτι εγινε κατι μετα απο λιγο εφυγε απο κατω πιθανολογω οτι το ζευγαρη πηγε στων πανω οροφο..γιατι και τα κορακια πεταξαν μαζι του. αχαχχααα.επισεις ο συνηθησμενος παπουπους με την ξαν8η περουκα και το μαυρο φορεμα ειχε δωση και χτες το παρων του...και τρυγυρνουσε σε ολο τον σινεμα..προσπαθωντας να πειση καπιον να των γευτη...αυτη ηταν η χθεσινη εξοδος.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 12, 2013
simos40
Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιανουαρίου, 2013
ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος. έτυχε και ήμουν και γω προχθές βράδυ. το ζευγάρι ίσως το πιο νέο ζευγάρι που έχω δει στο χώρο ήρθε για να κόψει κίνηση και έφυγε πολύ γρήγορα. Σε γενικές γραμμές δεν έγινε πανζουρλισμός με το ζευγάρι. Υποθέτω ότι κάποιοι από τους ζευγαροκυνηγούς έχουν διαβάσει σχόλια εδώ και άλλαξαν κάπως τακτική. ακουσα και 2 να λενε μεταξύ τους μη μιλας δυνατά γιατί ενοχλούμε τους υπολοιπους. ίσως έγινε και κάποια σύσταση απο τη διευθυνση. βασικά το να καθονται καποιοι στους καναπέδες και να μιλανε ηρεμα δεν ενοχλεί κανένα. ο χαβαλές και τα γελια ενοχλούν. προσωπικα τα έχω συνηθίσει αλλά αν έρθει κάποιος πρωτη φορά στο μαγαζί και ακούει το χαβαλέ είναι πιθανό να ξενερώσει. Οσο για το γραφικό παππού με τη περούκα και το φόρεμα, μπορεί να είναι προκλητικός αλλά δεν ενοχλεί ποτέ αν δεν εκδηλώσεις ενδιαφέρον... Παντως Παρασκευές και Σαββατα που το μαγαζί μένει μεχρι τις 4 ανοιχτό δεν έχει τόσο κόσμο αργά. Εγω πήγα 23.30 είχε κόσμο μεχρι τη 01.00 και μετά λες και έπεσε βόμβα.
16 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

φιλε μου ποτε δεν εχω κατση πανω απο της 1..ναι οχι το χω ξαναπη ο παππους δεν ενοχλη..και γενικα δεν ενοχλη ο κσμος εκει ειναι πολυ διακριτικοι.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2