Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 163 10
Cinema 476011
Γενική βαθμολογία

5.7
Γενική Εντύπωση

5.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

5.0
Ποιότητα προβολής

7.0
Ειμαι απο τους πρωτους πελατες του cinema απο τη πρωτη φορα που πηγα μου αρεσε ο χωρος.Για 1 χρονο ολα καλα αλλα τους τελευταιους 6 μηννεςολα αλλαξαν.Δεν υπαρχει ελεγχος,ασφαλεια για τα ζευγαρια κ τις γυναικες που θα ηθελαν να μπουν.Οι πιο πολοι πελατες ειναι απαραδεκτοι στη συμοεριφορα τους απεναντι στα ζευγαρια.Δεν θα ηθαλα να το δω να κατανταει σαν τα cinema της Ομονοιας.Ο ιδιοκτητης να κανει μια διαφημιση ,2 με 3 θεματικα παρτυ το μηνα,να βαλει καποια ασφαλεια μεσα στο μαγαζι,Ελπιζω ο υπευθηνος να διαβασει την αναρτηση μου.Κ εγω εχω παει με κοπελα εκει κ η συμπεριφορα καπιων με εκανε να το μετανιοσω.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 21, 2012
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2012
Αγαπητε φιλε το σιγκεκριμενο μαγαζι ειναι αρκετα καλο εχει τελιους χορους στα δοματιακια και κατω χορο υπαρχουν μερη που ειναι ασφαλες το θεμα ασφαλεια εχει τελιοση εκει μεσα πρεπει ναι εχει οπος ξανα ειπα ατομο να καθαριζει τον χορο και ενα ωραιο ευπαρουσιαστο παιδι να ειναι στην εισοδο τα υπολιπα σχολεια σας που εκανες εσυ και το εν λογο ζευγαρι δεν ειναι στεκουν και τοσο γιατι και εγο που πιγα με τον δικο μου εκει τα ιδια μας εκαναν αλλα ηξερα οτι δεν πηγενα σε παιδοτοπο και ετσι τους εγραψα οσο για τα θεματικα βραδια ειμαι υπερ να υπαρχει μια μερα μονο για ζευγαρια αυστηρα και οχι αλλοι μεσα τελευταιο μην κουρασο και τους αναγνωστες οταν εχουμε μια επιχειριση δεν πρεπει μονο να βαζουμε λευτα πρεπει και να περνουμε το συγκριμενο μαγαζι λοιπον εχει ριξει πολλα ευρο εκει μεσα και πρεπει να τα βγαλει για να κανει κατι εβεντ και τα λοιπα οταν υπαρχουν ομος πελατες που κραζουν τον χορο αυτο και βγενουν σε σελιδες και μονο κακκα εχουν να πουν και εβεντ να κανει δεν θα πατησει κανεις κανεις αρχικα λοιπον μια κινηση του ιδιοκτητη ειναι να πεταξει εξω αυτους που κριτικαρουν ασχημα τον χορο του και ριχνουν λασπη σε καθε τους παρουσια και ετσι δινουν ολοι αυτοι την λαθος εικονα για εκει μεσα Συγνωμη αν σας κουρασα......!!!!!
24 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κανεις λαθος Ζωη μου.Δεν κριτικαρω το μαγαζι.Το εχω αγαπησει πολυ σαν να ηταν δικο μου.Τη γνωμη μου λεω.Και δε σημαινει οτι οποια γυναικα μπει μεσα ειναι πουτανα οπως λες.Γιατι ωριζεις τον εαυτο κ τη δικια μου γυναικα κ τη φιλη μου.
25 Δεκεμβρίου, 2012

εμενα φιλε μου δεν με απασχολει αν θα με πουν πουτανα η οτιδιποτε αλλο ξερο που μπενο αν με ενωχλησει καποιος η κατι εχο τον τροπο να τον βαλω στην θεση του μονη μου δεν παρεξηγο κανεναν εκει μεσα απλα πρεπει ρε παιδια λιγο προσοχη στην καθαριοτητα ουτε ο λοχος με ενοχλει ουτε το τη λεει οτι καθενας να διασκεδασουμε παμε για χαβαλε θα παρουμε στα σοβαρα τον καθε παπαρα χαλαροσε φιλε μου και κιτα να περνας καλα με την κοπελα σου οταν πηγενεις εκει και οχι να σκαλονεις με τους αλλους
27 Δεκεμβρίου, 2012

εσυ κοπελλα,,(αμφιβαλω βεβαια) εισαι δικηγορος του μαγαζιου που νοιαζεται ??η εισαι κατι του μαγαζιου και φοβασαι μην χασει πελατια,,εδω καταλαβα γινοντε κριτικες να ξερει καποιος ποιο ειναι και τι..
δλδ θες να γραψουμε,,,τι ωραια περασαμε ,,,ΕΕ,,ΟΧΙ ,,ΔΕΝ ΣΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΙ..οτι βλεπουμε θα γραφουμε,,
οσο για τη λασπη,,ΠΟΙΑ ΛΑΣΠΗ??
γραψαμε καποτε ηταν καλα,,,ασε λοιπον το δικηγοριλικη και αν θελετε θετικη κριτικη ,καντε ενα σωστο μαγαζι,,
υ.γ. για αλλα σινεμα γιατι δεν σε πειραζει η αρνητικη κριτικη ,αλλα μονο αυτο???Χμμμ;
29 Δεκεμβρίου, 2012

Εγω παω ως θαμωνας στο μαγαζι swingercouple κτο εχω ξεχωρισει.Απλα αναρτισα τη γνωμη μου.Σας ευχαρστω για το παιχνιδι που κανατε[στα ατομα ημουν κ εγω].ΦΕνεται καπιους πειραζει η αληθεια.Η κοπελα ειναι ζεωγαρι κ το ξερω προσοπικα.Οταν μπαινω στο σινεμα αν κ μονος εχω σεβασμο,διακρητικοτητα κ εχεμυθια.Κ παλι σ ευχαριστω κ χρονια πολλα κ καλη χρονια.
30 Δεκεμβρίου, 2012
Παιδια φυσικα και δεν ειμαι δικηγορος του μαγαζιου απλα σχολιαζο τα αρνικα και τα θετικα του στα αρνιτικα υπαρχουν πολλα ποιο σοβαρα θεματα εκει μεσα οποσ η καθαριοτιτα και ο κοσμος που μπενει μεσα δεν υπαρχει ελενχος δεν μα απασχολει ο λοχος που με ακολουθη ουτε η ματακιδες που θελουν να δουν με απασχολει να μπορο να κανο παιχνιδη οταν η καμπινα ειναι μπουρδελο και βρομαει και το υπογειο μια απο τα ιδια θα αποχορισο τα υπολιπα εκτος απο καπιες περιπτοσεις τοιπον εκει μεσα που νομηζουν ο με 7 ευρο θα γαμησουν που και σε αυτο καπιος η καποιοι φταινε εκει μεσα δεν θα σχολιασο ολα τα υπολιπα που σχολιαζετε ειναι ΛΑΣΠΗ και ασχημη κριτικη για τον χορο ξερεται που μπενετε δεν σας υποχρεονουν να πατε σε σινεμα ερωτικο πατε θα τα αποδικτετε γιατι αυτος ο χορος ειναι προχοριμενος για καποιους και οταν δινουν γραμμη οτι πεζουν ζευγαρια ερχονται ολοι σαν τους κροκοδειλους εκει μεσα και ειναι φυσικο να γινοντε παρεξηγισεις και λαθη χοντρα απο μερικους αυτα ευτιχισμενο το 2013 και καλη χρονια να εχετε
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6