Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 168 10
Cinema 516566
Γενική βαθμολογία

4.3
Γενική Εντύπωση

1.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

6.0
Ποιότητα προβολής

6.0
εμεις πηγαιναμε σαν ζευγαρι παρασκευες οταν ηταν βραδιες ζευγαριων,,πραγματικα ηταν ωραια κατω που γινοταν παιχνιδη καλο με αλλα ζευγαρια,,
επανω οτι και να καναμε ειχαμε ενα λοχο ,,απο πισω με τις πουτσες στο χερι,,,ΑΙΣΧΟΣ,,,
δεν ξερω γιατι σταματησαν τις βραδιες ζευγαριων,,ξαναπηγαμε 2 φορες ,,την πρωτη δεν ξεραμε οτι τις ειχε σταματησει..πηγαμε κατω μηπως υπαρχει ζευγαρι ,,,εβαλα την δικια μου στο ιατρικο και την πηδαγα,,,ξαφνικα γεμισε απο αντρες μονους!!δεν ξεραμε τι συμβαινει,,η δικια μου στην καβλα της πιπωσε κανα 2 -3 και την εχυσαν ,,,καμμια 10αρια χερια αρχισαν να την χαιδευουν παντου,,τοτε καταλαβα οτι κατι αλλαξε,,,
ρωτησα μετα επανω και μου τοπαν οτι τελος οι βραδιες ζευγαριων,,
την 2η που πηγαμε,,απλα φυγαμε αρον αρον γιατι με το που μπηκαμε μας περναν απο πισω κι αλλος ,,,λοχοςΧμμμ;
πηγαμε κατω και πριν προλαβουμε να κατσουμε στο κρεββατι,,,,,,δεν επεφτε καρφιτσα κατω,,,,τα μαζεψαμε και φυγαμε,,,
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟς ο τυπος,,πηγε να κανει κατι ωραιο και στο τελος τα γαμησε ολα,,,τετοιο τσοντοσινεμα που το εκανε τωρα,,εχουμε ,,μπολικα!!! απο εμας περνει 0 ουτε προκειτε να ξαναπαμε

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 28, 2012
swingcouple
Μέλος
1
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2012
Η δικιά σου το φχαριστηθηκε τουλαχιστονΧμμμ;
24 Δεκεμβρίου, 2012
πυστευο να ξερατε που μπαινετε σε τσονταδικο πιγατε οχι σε παιδικη χαρα παιδια αν δεν θελετε εναν λοχο να σας ακουλουθει ζητειστε το ευγενικα οτι να μην σας ενοχλουν και ο λοχος θα γινουν ποιο λιγοι αλιος υπαρχουν και τα ξενοδοχεια παιδακια αν εκει μεσα μπενατε 6 ζευγαρια μαζι δεν θα υπηρχε ο λοχος και θα ηταν αλλιος οσο για τον τυπο που λετε εμενα μου εχουν κανει χιροτερα εκει μεσα μεχρι και που...να με εχουν πει οστοσο δεν δινο σημασια σε λιγουρια απλα κανο χαβαλε μαζι τους οσο για το μαγαζι τα πολλα ζευγαρια το καταντισαν ετσι που εμπεναν μεσα και επερναν καιτον καθε πικραμενο εκει μεσα για αυτο πηραν ολοι θαρος και νομιζουν οτι με 7 ευρο θα μαμισουν τιν καθε που...να με τα λεγομενα τους που μπενει εκει μεσα οσο για εσας αν δεν σας αρεσει μην ξανα πατε γιατι αν πατε και ξανα κανετε τετια κριτικη κανετε μαγαλητερο κακκο απο εναν ματακια που θα κανει κατι λαθος και μην ξεχνατε κατι αλλο παρα πολυ Σοβαρο υπαρχουν πελατες που θα μπουν πρωτη φορα επειδη θα εχουν ακουση για ζευγαρια και παρτουζες και θα ερθουν αποτομα γιατι δεν ξερουν για αυτο προσοχη παιδια στα σχολεια κανετε μεγαλο κακκο στο να κανετε αρνικη κριτικη μπορειτε να στηλετε μαιλ στο υπευθηνο με τα παρα πονα σας και οχι να τα κανετε σημαια εδο μεσα
26 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μαθε , οτι στην ελληνικη αλφαβητο , διαθετουμε τα σημεια στιξης και οχι τα σημεια στυσης .επισης ολα τα Ο σε μια λεξη μπορει να προφερονται φωνητικα το ιδιο αλλα στην γραμματικη εχουμε και το Ωμεγα εκτος το Ομικρον ....επισης στα ρημα εχουμε και τα "ει" ,"αι" ...θα σε συμβουλευα λοιπον να αφησεις τα τσονοσινεμα για λιγο και να κατσεις σε κανα θρανιο μπας και μαθεις τιποτα....τα ισοπεδωσες ολα και αυτο ειναι προσβλητικο.....δεν στην λεω ,ουτε εκατσα να σημειωσω τα μαργαριταρια σου , αλλα εσυ εισαι 100% εκτος σε ολα.....η τελεια και το κομμα ,τα γαμημενα μπαινουν για καποιο σκοπο ,εκτος και οταν μιλας εσυ ,παιρνεις βαθια αναπνοη και τα λες μονορουφι ολα και οποιος καταλαβε ,καταλαβε !!!αν ημουν κρατος ,θα σου ειχα βαλει προστιμο.....αλλα επειδη το κρατος που εχουμε ειναι μπουρδελο ,φορολογει τα μπαλκονια....για να μην σου πω ,οτι το λιγοτερο θα ηταν μια μηνυση για να μας επιστρεψεις τα λεφτα που πληρωσαμε σε φορους για να πας τσαμπε δημοτικο και γυμνασιο (αν εχεις παει βασικα) !!!
27 Δεκεμβρίου, 2012

καλα επιστημονα,,,εσυ οταν γαμας ,,,γαμας με ορθογραφια??για σεξ μιλαμε εδω μεσα οχι για λυκειο,,,ποσο φαινεσαι οτι εισαι απο τα παιδια φωστηρες που δεν εχουν ιδεα πως ειναι η γυναικα,,,εσυ μαθε γραμματικη ασε εμας να μαθαινουμε σεξ,
αν ηθελα ναμαι κανας γραβατακιας θα πηγαινα σχολειο,,αλλα προτιμησα να εχω λεφτα και γυναικες,,
κατσε εσυ να την παιζεις κι ασε το κυρηγμα,,,θα γραφω οπως θελω και κανε μου μυνηση ,,,αγαμητε
27 Δεκεμβρίου, 2012
θα συμπληρωσω οτι ο τυπος οντως εχει ριξει λεφτα,,οντως μας αρεσει σαν τσοντοσινεμα κλπ,,απλα δεν καταφερε να το κρατηση σε καποιο επιπεδο που θα πρεπε και μου πραγματικα του αξιζε,αφου ηθελε να τραβηξει και ζευγαρια,,ετσι δεν τα κρατας!!τα διωχνεις!!
σαν απλο τσοντοσινεμα οντως ειναι απ τα καλυτερα,,
27 Δεκεμβρίου, 2012

και ποιος σου μιλησε για το εαν εγω γαμαω ή οχι ?? ή αν εχω λεφτα και γυναικες ή οχι ??το τι κανω εγω δε σε αφορα καν ουτε κατ'ελαχιστον .....το σχολιο μου ηταν περι συνταξης κειμενου που ηταν απαραδεκτο σε ολα.....απο την στιγμη που επιλεγεις να γραφεις δημοσια σε καποιο φορουμ ,εισαι υποχρεωμενος να γραφεις για να καταλαβαινουν αυτοι που διαβαζουν .Υπαρχουν κανονες και πρπει να τους ακολουθεις ,οπως οταν μιλας σε καποιον γνωστο σου εξω real ....δε παει να πει επειδη εισαι πισω απο το πληκτρολογιο ,οτι μπορεις να καταργεις 5 βασικα πραγματα ....το αν εισαι γιδοβοσκος και εχεις λεφτα και γαμας πολλες γυναικες ....δικαιωμα σου ....εμενα το σχολιο μου ηταν ,οτι στο σχολιο σου το πρωτο ηταν απαραδεκτο να διαβαστει ευκολα .....αν δεν το εχεις το θεμα , μην γραφεις μπαρουφες σε φορουμ και αμπελοφιλοσοφεις περι γυναικων και χρηματων που διαθετεις για να γαμας.... υπαρχουμε και εμεις που γαμαμε χωρις να χρειαστει να τα σκαμε οπως εσυ γιδοβοσκε και διαθετουμε και γραβατα και σχολειο πηγαμε και λεφτα καναμε και γυναικες εχουμε και εμφανιση εχουμε και κυκλους εχουμε και δεν παμε σε τσοντοσινεμα να την βγαλουμε με τρεις και εξηντα οπως εσυ .....αλλος τρωει με τα χερια και στο πατωμα ,και αλλος τρωει με μαχαιροπιρουνα σε τραπεζι....εσυ προφανως παιζεις στην πρωτη κατηγορια ,εγω ειμαι στην δευτερη προφανως .
Οσο για την μηνυση ,στην χαριζω .....αρκει που στο προηγούμενό σου σχολιο ,καπως τα μπαλωσες και εγραψες καλυτερα .....βλεπεις ,αν δεν σε πειραζε που στην ειπα ,θα ξαναγραφες σε γραμμικη Β ......το θεμα ειναι οτι την ακουσες και εκανες μια προοδο και ενα μεγαλο βημα σε φορουμ ,και αρχισες να τρως λιγο στο τραπεζακι αντι στο πατωμα !!! χαρα μου ,να βλεπω ανθρωπους που διορθωνονται .
30 Δεκεμβρίου, 2012
georgetsl καλο ειναι να την κοψεις την πολυ τσοντα η τακτικη μαλακια πειραζει κατι τιποι σαν εσενα εδιοξαν τα ζευγαρια απο εκει μεσα και το γεμισαν γκει εσυ που μιλας για τροπο ενγραφεις εσυ φερνεις τους πακιστανους εκει μεσα γιανα σε γαμισουν και οταν μπενει ζευγαρι κανεις σαν κραγμενη κιτα να περνας καλα εσυ και σταματα να μας σχολιαζεις γιατι εχουμε και ορια καλες γιορτες να εχεις
31 Δεκεμβρίου, 2012

Χμμμ; αυτα που εγραψες ...μου θυμιζουν την ταινια "ο ΗΛΙΘΙΟΣ και ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ" τωρα αλλαξε ο τιτλος και εγινε "o swingcouple και η zoh vasileiou" ...και ορια στη βλακεια δεν υπαρχουν ακομη και οταν εχουμε γιορτες ..και δυστυχως εσυ μας χαλας τις γιορτες.....Μαλακία
31 Δεκεμβρίου, 2012

Ηρεμια παιδια.Καλη χρονα σε ολους
31 Δεκεμβρίου, 2012

,,,ναι ναι,,αλλα δεν τοβαλες ολοκληρο,,,ο swingcouple η zoh vasileiou κι ο αγαμητος!!!!Κατσικογάμης
εχεις πλακα αγαμητε,,,αντε να ξεχαρμανιασεις και μετα ελα γραψε

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ σε ολους τους πραγματικα αντρες
15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2