Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 163 10
Cinema 475994
Γενική βαθμολογία

10.0
Γενική Εντύπωση

10.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

10.0
Ποιότητα προβολής

10.0
3η φορα που επισκευτομαι με τον συντροφο μου το σινεμα αρκετα καθαρο φιλικο και ο κοσμος διακριτικος ο χορος ειναι τελειος βεβαια την πρωτη φορα που πηγαμε στο σινεμα μας την επεσαν σαν τα κορακια αλλα ειχε χαβαλε δεν ειχα ξανα ζησει κατι παραμοιο στα αρνητικα του χορου ειναι τα δοματιακια στο επανο μερος του σινεμα ειναι πολυ μικρα και οτι πρεπει να υπαρχει καπιος εντος της αιθουσας που θα φροντιζει να ειναι ολα καθαρα που συντομα θα ξανα επισκευτουμαι το σινεμα

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2012
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Νοεμβρίου, 2012
Εάν μπορείς όταν ξαναπάτε αν ενδιαφέρεστε στείλε κάνα mnm γτ οποτε κ αν έχω πάει ζευγάρι ποτε !!! Μα ποτε πάνε ζευγάρια? γτ να μην κάνουν πάλι party με ζευγάρια ??? Λύπη Λύπη Λύπη
18 Νοεμβρίου, 2012
ημερομηνια επισκεψης 16-12-2012? ααντε και καλα χριστουγεννα
18 Νοεμβρίου, 2012
Συγνωμη ημ 16/11/2012
21 Νοεμβρίου, 2012
Αααααα καλααα...... τωρα σε πιστεψα οτι ο κοσμος ειναι διακριτικος, οπως ανεφεραν και καποιοι στο παρελθον ο χωρος
εχει κατι 70χρονα ζομπι που περιφερονται χωρις λογο απ΄δω κι απ΄κει, και οπου δουν ανθρωπο ορμανε να του ποιουν το αιμα!!!
Πες τα αλλου οχι σε 'μας αυτα.

Και να μη το ξεχασω εκτος απο πληρωμενες, γυναικες δεν εχει ποτε!!!
21 Νοεμβρίου, 2012
Παραμυθι ενημερωση στημενη για να παει κανενας πελατης. Αντι να κατσουν να σκεφτουν τοπως θα κανουν πελατολογιο γραφουν μπουρδες. Φτιαχτε τον κινηματογραφο τον χρειαζομαστε ολοι μας.
22 Νοεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ΤΟ ζεωγαρι το ξερω πρωσοπικα κ ειναι αλθεια οσα λεει .Λιγο πρισοτερη πασφαλεια να ειχε το μαγαζι για τα ζεωγαρια κ τις γυναικες κ θα ξαναγυρνουσε στη παλια του χλιδη.Εχουμε παει με τη γυναικα μου κ αλλες κοπελες κ εχουμε περασει τελεια.
23 Νοεμβρίου, 2012
μερικοι ειστε πολυ λιγουρια και το διχνεται με τον τροπο σας εμεις περασαμε καλα και της 3 ης φορες και θα ξανα παμε στο σινεμα καλες η αποψεις σας αλλα για την παρτι σας παιδακια σας ευχαριστω hamster1871 για το καλο σας σχολειο
26 Νοεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ποτε εχει πληρωμενες γυναικες ρε παιδια?εγω ποτε δεν συναντησα και και θαμωνας
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8