Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 21 10
Cinema 95917
Γενική βαθμολογία

6.7
Γενική Εντύπωση

6.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

6.0
Ποιότητα προβολής

8.0
Την περασμένη δευτέρα πήγα για 2η φορά στο εν λόγω σινεμά. Η 1η φορά εκεί ήταν και η 1η σε τσοντοσινεμά όπου μπαίνοντας 13,00 το μεσημέρι σαββάτου και αφού περίμενα να προσαρμοστεί το μάτι στο σκοτάδι κατευθύνθηκα στο πίσω μέρος του σινεμά. Πρώτη στάση τουαλέτα για κατούρημα. Χαρτί δεν υπήρχε για κανένα λόγο και γενικά οι τουαλέτες σε άθλια κατάσταση. Στα καθίσματα είδα 2 τύπους μόνο να την έχουν βγάλει με τρόπο και να την παίζουν. Πίσω απο κει που στεκόμουν ορθιος( πισω απο τα τελευταία καθίσματα δλδ) υπήρχαν 2 χώροι που αν πήγαινες πίσω πίσω δύσκολα σε έβλεπε κανείς. Ξαφνικά ακούω τσιμπούκωματα. Ενας τύπος γυρω στα 30 τσιμπούκωνε αλλους 2 ηλικίας 40 και 30 ετων. Δεν είχα δει ξανά ανάλογο σκηνικό απο κοντά. ΜΟυ κίνησε την περιέργεια και κοιτούσα με τις ώρες χωρίς να διαμαρτηρηθεί κάποιος. Το πρόβλημα ήταν ένας σκούρος, πακιστανός αφγανός πρέπει να ηταν που ερχόταν με το τσουτσουνι του στο χερι και μ ζητούσε με σπαστά ελληνικά να του το πάρω. Με έφερε σε σημείο να του κολλήσω στην μούρη και να του πώ εξαφανίσου όπου ηταν και το τελευταίο..
Η 2η φορά ήταν ποιο...ανώμαλη. Δευτέρα βράδυ κατα τις 21,20 μπαίνω και αυτή την φορά είχε παραπάνω κόσμο γυρω στα 15 άτομα. Πάω πάλι στο σημείο πίσω και σκάει απο πίσω μου η προσωποποίηση της ανωμαλίας! Ακούω ψιθυριστά μια φωνή να μου λεει: Ρε μαλάκα τον θές στο στόμα παλιο καριόλη?? Τον κοιτάω..μετά τον κοιτάω κάτω και είχε πετάξει ένα μαρκούτσι ΝΑ. Γενικά παίζει βρώμα λίγος κόσμος πάντα κυρίως ¨Ελληνες, με τσόντα σταθερά ξανθιά και μαύρους καλής ποιότητας. Θα ξαναπάω και ο λόγος είναι που βρίσκεται κοντά μου. Τιμή 5ε....

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 17, 2012
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 gfn1985, efi80

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Σεπτεμβρίου, 2012
Για να θες να ξανά πας, υποσεινηδητα κατι ψάχνεις. Μην απορησεις αν ξαφνικά βρεθείς με κανά μαρκοτσι στο στόμα !!!
20 Σεπτεμβρίου, 2012
Δηλαδη αν ηταν κοντα σου το ΚΑΤ θα πηγαινες συχνα;Χμμμ;
19 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος
29 Νοεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

mallo to idio psaxnoume gia na grafoume kai oi dio sto idio threat... ;)
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4