Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 163 10
Cinema 473795
Γενική βαθμολογία

7.7
Γενική Εντύπωση

5.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

9.0
Ποιότητα προβολής

9.0
Συναγωνιστες καλησπερα
πηγα χθες με μια κοπελια στο εν λογω κινηματογραφο . Η κοπελια μαλιστα ηταν και καταλληλα προετοιμασμενη για οτι συμβαινει εκει, εχοντας διαβασει και αυτη η ιδια τις κριτικες των αλλων συναγωνιστων σχετικα με το εν λογω ιδρυμα. Στην εισοδο ολα μια χαρα και μπηκαμε μεσα μπορω να πω και φτιαγμενοι, αλλα δυστυχως....
Ο χωρος ειναι αρκετα καλος με βολικα καθισματα καναπεδες κλπ , η ποιοτητα προβολης παρα πολυ καλη και το ιδιο και ο ηχος , η ταινια θα ελεγα αντικαβλωτικη ηταν απο το σαιτ του Jules Jordan και κατα την γνωμη μου δεν ειναι ταινιες αυτες που μπορουν να δημιουργησουν το καταλληλο κλιμα, κατα την γνωμη μου θα ηθελε κατι πιο ερωτικο ισως ευρωπαικο πορνο παρα αυτο το μαλακισμενο αμερικανικο στυλ. Με λιγα λογια η ταινια δεν μας ανεβασε καθολου την λιμπιντο. Ο κοσμος δε εκει μεσα απογοητευση και μονο . Μερικοι γεροι που ο ενας μαλιστα τον επαιζε και δεν με χαλαει που τον επαιζε αλλα απορω με τι καβλωσε?
Ενας δυο νεοι και οι περισσοτεροι πανω απο 50 που προσπαθουσαν να παρουν ματι. Ισως η μερα να μην ηταν σωστη αλλα δεν υπηρχε αυτο το κατι που θα μπορεσει να παει την αιθουσα αυτη μπροστα η κατασταση κατα την γνωμη μου ειναι ντεκαβλε και ντεκαντανς. Ελπιζω να βλτιωθουν τα πραγματα γιατι χρειαζεται κατι τετοιο και δεν πρεπει να γινει ενας ακομη σεξ κινηματογραφους σαν τους αλλους της Αθηνας. Τουλαχιστον ηταν ολοι διακριτικοι σε θεματα αποστασης δυσκολα να ξαναπαω ελπιζω σε καλυτερευση

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 23, 2012
Μέλος
8
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Αυγούστου, 2012
Μαλακια σου.
Επρεπε να ριξεις μηνυμα εδω, να καταφθασουν οι ορδες των πυρκαυλων του bou.

Next time...
25 Αυγούστου, 2012
Μπερδεμένα μου ακούγονται... Χμμμ;
Πήγες με γκόμενα και το μεγαλύτερο πρόβλημα σου ήταν η ταινία???
Με τη γκόμενα γιατί πήγατε εκεί? Έγινε τίποτα? Προσπαθούσαν να πάρουν μάτι είπες.... γιατί προσπαθούσαν και απλά δεν ήρθαν δίπλα σας?
Ο λόγος που πήγατε ποιος ήταν?
Τέλος πάντων... προσωπικά εμένα αυτή η κριτική δεν με βοηθάει καθόλου... Χμμμ;
25 Αυγούστου, 2012
Καλά λέει και ο sferdeklos, αν φέρνεις γυναικά φώναξε με! Μεγάλο χαμόγελο
05 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αργησα να απαντησω λογω οτι ειχα παει και εγω μια βδομαδα διακοπες. Λοιπον τυπε πρεπει να καταλαβαινεις ελληνικα πριν βγεις να γραψεις σχολιο. Οταν κανουμε κριτικη σε ενα κινηματογραφο ή σε οτιδηποτε αλλο αναφερουμε ολα οσα συνεβησαν , φυσικα και το προβλημα μου δεν ηταν η ταινια αλλα αν καταλαβαινες θα διαβαζες οτι ειπα
....η ταινια θα ελεγα αντικαβλωτικη ηταν απο το σαιτ του Jules Jordan και κατα την γνωμη μου δεν ειναι ταινιες αυτες που μπορουν να δημιουργησουν το καταλληλο κλιμα, κατα την γνωμη μου θα ηθελε κατι πιο ερωτικο ισως ευρωπαικο πορνο παρα αυτο το μαλακισμενο αμερικανικο στυλ....
με την κοπελλα μου πηγα εκει απο περιεργεια να δω τι παιζει και μονο..
οσο για το προσπαθουσαν να παρουν ματι ηταν γιατι καθισαμε στον πισω δεξια καναπε αυτο που εχει και τραπεζακι μπροστα του και φυσικα δεν καναμε τιποτε, αν ηξερες τον κινηματογραφο θα καταλαβαινες οτι δεν μπορουσαν να κατσουν διπλα μας ,τοτε κοιτωντας πανω και πισω ειδα εναν μαλακα που ειχε κρεμαστει σχεδον στον εξωστη και μας κοιταζε.
Τελος παντων δεν θελω να πω περισσοτερα για μενα ειναι απογοητευση το ολο κονσεπτ ( τουλαχιστον την ημερα που πηγα ) και γιαυτο τον λογο δυσκολα να ξαναπαω .
28 Οκτωβρίου, 2012

γεια σου φιλαρακι.εχω κ εγω κοπελα που σκεφτομαστε να παμε για πρωτη φορα.αν θελεις ανταλλαζουμε μσν πχ.να κανονισουμε να παμε παρεα.αν γουσταρεις στειλε να τα πουμε(προς αποφυγην παρεξηγησης,ειμαι str8 οπως και η κοπελα,στο λεω για να μην νομιζεις πως ειμαι gay και σου την πεφτω η κατι τετοιο)
28 Οκτωβρίου, 2012

Χμμμ;Φιλαράκο όσο να είναι. Την γκόμενα θα την πάρεις, να κάνετε ανταλλαγή? Η να κάνετε καμία αλαξοκωλια? η κανενα 69? Τώρα το ότι είσαι Νορμάλ! Καλά το έχουμε ξανακούσει!!Θυμός
(Updated: 10 Νοεμβρίου, 2012) 09 Νοεμβρίου, 2012

μεγάλε πρεπει να εισαι πολυ μαλακας μιλουσα για κοπελλα και οχι για τις πουτανες που συναναστρεφεσαι λοιπον αν δεν ησουν βλαχαδeρο και ξερολας θα σου ελεγα να πας να γαμηθεις αλλα επειδη εισαι δεν στο λεω και οταν μιλας σε εναν απο τους αρχαιους εδω που παντα προσεχουν το τι γραφουν να φερεσαι αντιστοιχα . Κατι τετοιοι καραγκιοζηδες σαν και σενα εχουν γαμησει τα παντα και δεν παει μπροστα το ολο αθλημα στην χωρα.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7